Quantcast

„Barcelona“ po pratęsimo krito savo tvirtovėje

  • Teksto dydis:

Darius Adamsas pataikė tritaškį ketvirto kėlinio pabaigoje ir išplėšė pratęsimą, o jame pridėjo dar 5 taškus ir Vitorijos „Laboral Kutxa“ (3-2) iškovojo pergalę Eurolygos „Top 16“ F grupėje.

Velimiro Perasovičiaus auklėtiniai svečiuose 81:78 (13:15, 18:14, 20:15, 19:26, 11:8) pranoko „Barcelona“ (2-3) krepšininkus.

„Barcelona“ ketvirto kėlinio pabaigoje pirmavo 70:67, kai Pau Ribasas pataikė iš vidutinio nuotolio, likus žaisti 19 sekundžių.

Kitoje atakoje Ioannis Bourousis gavo progą mesti visiškai laisvas iš kairiojo kampo, tačiau nepataikė. Visgi „Laboral Kutxa“ atsikovojo kamuolį ir Adamsas įskraidino tritaškį, likus žaisti 11,2 sekundes.

„Barcelona“ dar galėjo išplėšti pergalę, tačiau Aleksandro Vezenkovo tolimas metimas tikslo nepasiekė.

Pratęsime pirmuosius taškus pelnė „Barcelona“, tačiau svečiai atsakė pelnydami 6 taškus paeiliui ir nutolo – 76:72.

Alexo Abrineso tritaškis sugrąžino „Barcelona“ į kovą (75:76), o netrukus jis galėjo savo komandą ir išvesti į priekį, tačiau nepataikė tolimo metimo. Adamsas tada įmetė sudėtingą dvitaškį ir „Laboral Kutxa“ nutolo per 3 taškus.

Kitoje atakoje Abrinesas dar kartą prametė iš toli, tada Ante Tomičius nepataikė iš po krepšio, o Adamsas realizavo vieną baudą – 79:75.

„Barcelona“ dar kartą įkvėpė gryno oro, kai tritaškį, likus žaisti, 9,8 sekundes, pataikė Vezenkovas. Netrukus katalonai prasižengė prieš Bourousį ir šis realizavo abu baudų metimus (81:78).

Po minutės pertraukėlės „Barcelona“ dar surezgė ataką, tačiau Ribaso tolimas metimas skriejo pro šalį ir „Laboral Kutxa“ triumfavo.

„Barcelona“: Alexas Abrinesas 21, Stratosas Perperoglou 10.

„Laboral Kutxa“: Ioannis Bourousis 24 (8 atk. kam.), Darius Adamsas 17, Tornike Šengelija 11, Jaka Blažičius 10.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių