Quantcast

Po pralaimėjimo derbyje peikė suskydusią komandą

„Pikčiausia, kad nusileidome agresyvumu ir nesugebėjome to paties parodyti patys“, - po Vilniaus derbio kalbėjo Kęstutis Kemzūra. Jo diriguojama „Wolves“ komanda "Betsafe-LKL" čempionate 72:89 nusileido kitai sostinės ekipai „Rytui“.

„Fanai sukuria atmosferą, bet jie neapsigins ir neįmes“, - žvalgydamasis į sostinės arenos tribūnas, kuriose visiškai dominavo „Ryto“ gerbėjai, dėstė K. Kemzūra.

Jo auklėtiniai patyrė jau penktąjį pralaimėjimą per 17 turų ir leido "Rytui" su 14 pergalių atsiplėšti turnyro lentelėje. "Rytas" atsirevanšavo už nesėkmę pirmajame rate. Be to, "vilkai" susilyginino su Utenos „Uniclub Casino – Juventus“ (12-5) ekipa ir šiai užleido trečiąją poziciją.

„Wolves“ startavo 7:0, bet netrukus atkutę šalies vicečempionai ėmė vytis priešininkus ir sulig Arno Veličkos smeigtu tritaškiu paskutinę pirmojo ketvirčio sekundę jų atsilikimas tapo minimalus – 17:18. Antrasis kėlinys priklausė nominaliems svečiams – dabar jau jie pusę kėlinio išlaikė savo krepšį sausą ir atitrūko 33:18. Po pirmosios mačo dalies „Rytas“ pirmavo 45:34.

Po pertraukos „vilkai“ lėtai lipo į kalną, kol priartėjo iki 52:59. Visgi į tai juodais marškinėliais vilkėjusi ekipa atsakė pelnydama 10 taškų paeiliui ir gerokai sutvirtindama savo pranašumą prieš paskutiniąsias dešimt minučių – 69:52. Per likusį laiką intriga jau nebekvepėjo.

Naudingiausias laimėtojų gretose buvo pirmąjį „Betsafe-LKL“ mačą šiame sezone sužaidęs Marcusas Fosteris. Vilniečių lyderis prie 16 taškų pridėjo 6 rezultatyvius perdavimus, 4 atkovotus ir 3 perimtus kamuolius bei surinko 24 naudingumo balus.

„Wolves“: Jeffery Tayloras 18, Rasheedas Sulaimonas 13, Garrisonas Brooksas 10, Christianas Mekowulu 9, Vaidas Kariniauskas 6.

„Rytas“: Marcusas Fosteris 16, Martynas Echodas 13, Margiris Normantas ir Gytis Masiulis po 12, Arnas Velička 11, Justinas Gorhamas 9, Gytis Radzevičius ir R.J. Cole'as po 7.

„Išskyrus pirmas 5 min. kontroliavome rungtynes, daugiausia gynybos dėka. Dėl to ir puolime buvo lengviau. Sustabdėme varžovų lyderius“, - aiškino „Ryto“ vairininkas Giedrius Žibėnas.

„Pradėjome neblogai, bet jie įjungė antrą pavarą ir mes suskydome. Varžovai pabėgo. Mes metėme per daug tritaškių, kurie mums nekrito. Tai apsunkino mūsų situaciją. Nebuvo ir agresyvumo. Tai jau ne pirmas kartas“, - stebėjosi K. Kemzūra.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ascghtbgi;l

ascghtbgi;l portretas
sulauze sobakas

papuve runkeloidia

papuve runkeloidia portretas
Ir patvorio papuvusios, ant sakiu kabancios, runkeloidines zvaigzdes pasirodyti atejo.

Vilniaus RYTAS

Vilniaus RYTAS portretas
sausio 13 d. proga suspardė sabakas
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių