Quantcast

Olimpiečiams – geros naujienos

Rūta Paškauskienė dalyvaus Pekino vasaros olimpinėse žaidynėse – tai oficialiai patvirtino Tarptautinė stalo teniso federacija (ITTF).

Gegužės pradžioje Vengrijoje surengtose paskutinėse stalo teniso olimpinės atrankos varžybose lietuvė tarp žaidėjų, kovojusių dėl 17–41 vietų, užėmė 17-ąją vietą.

Tąkart ITTF paskelbė preliminarų olimpiečių sąrašą, kuriame tarp laimingųjų buvo ir R.Paškauskienė. Šiomis dienomis patvirtinta galutinė Pekino žaidynių stalo teniso varžybų dalyvių sudėtis.
Gerų naujienų į Lietuvą atsiuntė ir Pasaulio badmintono federacija (WBF). Prie olimpinės atrankos barjerus įveikusio Kęstučio Navicko prisijungė tauragiškė Akvilė Stapušaitytė.
K.Navickas pagal WBF reitingą į olimpiadą pateko 58-uoju, surinkęs 20148,94 taško. A.Stapušaitytė su 11076,49 taško nepateko tarp 38 žaidėjų, iškovojusių kelialapius, tačiau sulaukė asmeninio kvietimo. Aštuoni papildomi kelialapiai į vienetų varžybas skirti dėl to, kad toks pat badmintonininkų skaičius iškovojo teisę rungtyniauti Pekine tiek moterų dvejetų, tiek mišrių porų turnyruose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių