Quantcast

Lietuvos paplūdimio tinklininkai toliau skina pergales Europos čempionate

  • Teksto dydis:

Graikijoje vykstančiame Europos jaunimo (iki 22 metų amžiaus; U22) paplūdimio tinklinio čempionate antrąsias pergales iškovojo Lietuvos duetai.

Savaitgalį Lietuvos čempionais tapę septyniolikti pagal reitingą Arnas Rumševičius ir Lukas Každailis keturių porų A grupės turnyre per 29 minutes 2–0 (21:17, 21:10) nugalėjo pirmą reitingą turinčius graikus Angelą ir Vasilei'ą Mandilarius. Nepriklausomai nuo paskutinės dvikovos, lietuviai užsitikrino pirmą vietą grupėje ir tiesiogiai pateko į pirmenybių aštuntfinalį.

Šeštadienį trečiajame ture lietuviai dar žais su dvi nesėkmes patyrusiais armėnais Ašotu Balabekianu ir Ramziku Hakobianu.

Merginų E grupės antrojo turo rungtynėse penktos pagal skirstymą Indrė Andriukaitytė poroje su Irina Zlobnina po 41 minutę trukusios kovos 2–1 (21:16, 16:21, 15:10) palaužė Izraelio atstovių Katrinos Ziberman ir Anitos Deev (21) pasipriešinimą. Lietuvės užsitikrino vietą atkrintamosiose varžybose.

Šeštadienį trečiajame ture Lietuvos paplūdimio tinklininkių laukia kova dėl pirmosios vietos grupėje ir tiesioginio kelialapio į aštuntfinalį. Jos rungsis su taip pat du susitikimus laimėjusiomis austrėmis Nadine ir Teresa Strauss (12).

Iš viso pirmenybėse Graikijoje dalyvauja po 32 vaikinų ir merginų poras. Jos suskirstytos į 8 grupes vaikinų ir merginų turnyruose o į atkrintamąsias varžybas pateks po tris geriausias kiekvienos grupės komandas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių