Quantcast

Klaipėdiečiams – 4 medaliai

Klaipėdiečiams – 4 medaliai

Šeštadienį ir sekmadienį Klaipėdos lengvosios atletikos manieže vykusiame VII tarptautiniame laisvųjų imtynių turnyre „Mūsų viltys“ kovėsi per 200 jaunųjų atletų. Tarp Vengrijos, Slovakijos, Lenkijos, Vokietijos, Estijos, Rusijos, Baltarusijos, Lietuvos, Anglijos ir Suomijos kovotojų sublizgėjo keturis – tris aukso ir vieną bronzos - medalius iškovoję klaipėdiečiai.

Skirtingose svorio kategorijose sau lygių neturėjo Vitalijus Katiševskis (iki 32 kg), Pranas Visagorskis (iki 46 kg) ir Timotejus Jurevičius (iki 50 kg). O bronzos medaliu pasipuošė Andrejus Samoilovas (iki 38 kg).

Pasak Klaipėdos komandos trenerio Vytauto Baltuonio, kasmet tradiciškai Klaipėdoje rengiamo turnyro lygis auga, atvyksta vis pajėgesnių kovotojų. „Šiemet dalyvavo daug stiprių ir perspektyvių atletų iš Vengrijos ir Rusijos. Galiu pasakyti, kad visų šiemet dalyvavusių šalių ekipų sportininkai buvo labai stipriai pasiruošę, tad konkurencija buvo tikrai nemaža.

Apie šį turnyrą tik gražiais žodžiais atsiliepia užsienio šalių delegacijų treneriai bei sportininkai. Anot jų, tai puiki galimybė įgyti patirties, pasirungti su įvairių valstybių atletais bei įvertinti savo lygį.

Beje, jie pripažino, kad tai ypač aukšto lygio varžybos, kur kiekvienas atletas dėl aukščiausio apdovanojimo atiduoda visas savo jėgas.

Plačiau apie varžybas skaitykite kituose „Klaipėdos“ numeriuose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių