Quantcast

Įspūdinga: R. Meilutytė Lietuvos čempionate dar kartą pagerino šalies rekordą

  • Teksto dydis:

Rūta Meilutytė baigė savo pasirodymą Lietuvos plaukimo čempionate trumpame (25 m ilgio) baseine iškovodama ketvirtąjį medalį, praneša delfi.lt.

Trečiąjį savo auksą Klaipėdoje 24-erių plaukikė laimėjo 50 m plaukimo laisvuoju stiliumi rungtyje. Kaunietė distanciją įveikė per 24,64 sek.

Kitąmet pavasarį 25-ąjį gimtadienį pasitiksianti lietuvė sužibėjo visame pasaulyje, kai, būdama vos penkiolik,os triumfavo 2012 m. Londono olimpiadoje ir tapo jauniausia visų laikų plaukimo olimpine čempione. Vėliau Rūta ne kartą puošėsi pasaulio ir Europos čempionato aukso medaliais, gerino planetos rekordus. 2019-aisiais ji buvo diskvalifikuota dvejiems metams, nes antidopingo pareigūnams kelis kartus nepateikė privalomos informacijos apie savo buvimo vietą. Jokių uždraustų medžiagų jos mėginiuose nebuvo rasta. Tiesa, dar prieš paskelbiant apie sankcijas plaukikė pranešė baigianti sportinę karjerą.

Pastaraisiais metais ji gyvena gimtajame Kaune ir susitelkė į studijas universitete. Viešumos vengusi atletė į rimtesnes treniruotes baseine grįžo tik šį rudenį, kur dirba su trenere Rasa Duškiniene.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimui pydarui

Anonimui pydarui portretas
Tu kacapo snuki, uždaryk savo purvina morda.

idomu

idomu portretas
tikrino dėl dopingo?

Anonimas

Anonimas portretas
gal ji ir nebloga plaukikė,bet jos morale tai žemiau plintuso.Pačios neaiškus santikiai su dipingu okaip ji juodino kitą del dopingo skandalo.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių