Quantcast

Geriausio Lietuvos boksininko ateitis miglota

  • Teksto dydis:

Po neįvykusios istorinės kovos – nežinomybė dėl ateities ir galimybės atstovauti Lietuvai olimpinėse žaidynėse. Trečią kartą atšaukus kovą su Verdžilu Ortizu, geriausias šalies boksininkas Eimantas Stanionis LNK žinioms papasakojo, su kokiais iššūkiais jam teko susidurti po to. Dabar sportininkas svajoja tik apie naują kovą bei dega noru sudalyvauti kitų metų olimpiadoje. Deja, net ir šios svajonės gali tekti atsisakyti.

„8 val. oro uoste pasakė, kova neįvyks. Kad V. Ortizui yra kažkas blogai, bet niekas neįvardino – kas. Nors tai buvo penkta diena, kai jau visi žinojo. Visi pasakė, kad jis tą dieną ryte nualpo. Galėjo tiesiog man tai pasakyti ir manęs netampyti. Man būtų nereikėję skristi į Teksasą ir man būtų nereikėję dehidratuoti ir mesti svorį taip pat“, – pasakojo E. Stanionis.

Paskutinę minutę apie atšauktą kovą sužinojęs boksininkas kartu su savo komanda siekė kuo greičiau palikti Jungtines Amerikos Valstijas. Deja, ir čia jam teko susidurti su netikėtomis kliūtimis.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

„Čia ir prasidėjo visas pyktis dėl skrydžių. Paprašiau pakeisti bilietus, sakė, kad negali pakeisti bilietų, nes neturi biudžeto. Tada pasakiau, kad aš turiu būti prioritetas, nes mano vienintelio kova atšaukta“, – teigė E. Stanionis.

E. Stanionio ir V. Ortizo kova atšaukta jau trečią kartą. Lietuvis prisipažino, kad su šiuo priešininku jis tikrai nebekovos. Maža to, dėl atšauktos kovos jis prarado ir nemažai pinigų. Skelbiama, kad dvikova aukcione buvo parduota už maždaug 2 mln. eurų.

„Labai negražiai elgėsi su manimi, su visa mano komanda. Nepaaiškino, neatsiprašė, niekam nebuvo įdomu“, – sakė boksininkas.

Jau daugiau nei metus ringe nesiboksavęs E. Stanionis svajoja apie atstovavimą Lietuvai kitų metų Paryžiaus olimpiadoje. Tačiau kol kas nežino, ar galės tą padaryti. Kadangi turi įsipareigojimų profesionaliame bokse.

Nepaaiškino, neatsiprašė, niekam nebuvo įdomu.

„Turėjau kontraktus ir esu visiškoje nežinomybėje. Noriu dalyvauti, noriu atstovauti Lietuvai, noriu patekti į olimpines žaidynes, o kaip bus, nežinau“, – nerimą išreiškė E. Stanionis.

E. Stanionis jau kartą dalyvavo olimpinėse žaidynėse, kai prieš 7-erius metus kovojo Rio de Janeiro olimpiadoje. Tą kartą iš turnyro jam teko pasitraukti jau po antros kovos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nebeda

nebeda portretas
gales dirbt furos vairuotoju

Taip dziaugiausi Eimantu

Taip dziaugiausi Eimantu portretas
Neskandalistas-tikras profesionalas ir pvz.Rezai fantastiski o prolauzio vis nera.Olimpiadoje apvaginejo-profu lygoje ne ka geriau.Shyyyt.

a čia

a čia portretas
tas boksinykas, kur už ukrus visom keturiom?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių