Quantcast

Europos žaidynėse – antroji Lietuvos paplūdimio tinklininkių pergalė

  • Teksto dydis:

Lietuvos paplūdimio tinklininkės Ieva Dumbauskaitė ir Monika Povilaitytė moterų paplūdimio tinklinio varžybose Europos sporto žaidynėse Baku (Azerbaidžanas) iškovojo antrą pergalę.

Šešioliktos pagal skirstymą lietuvės A grupės antrojo turo mače nesunkiai 2:0 (21:9, 21:17) įveikė Danijos atstoves Evą Mielskov Bang ir Cecilę Kollner Olsen (32 reitingas) ir užsitikrino vietą kitame varžybų etape.

Trečiadienį I. Dumbauskaitė ir M. Povilaitytė, kurios pirmajame grupės mače 2:1 (21:14, 18:21, 18:16) privertė pasiduoti austres Leną Marią Plesiutschnig ir Katariną Schutzenhofer (17 reitingas), susitiks su turnyro šeimininkėmis bei favoritėmis - Vivian Danielle da Conceicao Cunha ir Zinaida Liubimova.

Trečiadienį savo pasirodymą Baku pradeda ir vienintelė Lietuvai atstovaujanti vyrų paplūdimio tinklinio komanda - Arnas Rumševičius ir Lukas Každailis. Lietuviai (32 reitingas) jau pačiose pirmose rungtynėse (11 val.) susitiks su šeimininkais Bernardo Wermelingeriu Romano ir Leonidu Gritsai (1 reitingas), o ketvirtadienį (16 val.) žais su italais Alexu Ranghieriu bei Enrico Rossiu (16 reitingas).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių