Quantcast

Čempionai įveikti antrąkart

Čempionai įveikti antrąkart

Vakar Lietuvos studentų krepšinio lygoje Klaipėdos universiteto krepšininkai žaidė dvyliktąsias rungtynes. Jų varžovai buvo ne bet kas, o čempionai – Šiaulių universiteto žaidėjai. Nepaisydami to, uostamiesčio studentai svečius įveikė net 122:100.

Šiauliečiai į Klaipėdą atvyko tik penkiese. Tarp jų nebuvo nė vieno žaidėjo, šį pavasarį žaidusio finalinėse rungtynėse.

Stipriausieji Šiaulių krepšininkai vakar gynė „Šiaulių“ komandos garbę Baltijos krepšinio lygos rungtynėse.

Matyt, pamatę, kokia maža varžovų stovykla: ant atsarginių žaidėjų suolelio - tik treneris, klaipėdiečiai niekaip negalėjo susikaupti.

Rungtynės priminė katės ir pelės žaidimą. Svečiai tris kėlinius alsavo mūsų žaidėjams į nugarą. Ypač pavojingai jie buvo priartėję trečiąjį kėlinį, kai skirtumas buvo 1-3 taškai.

Juokai baigėsi paskutinįjį ketvirtį. Svečiai, neturėdami nė vieno bent aukštesnio žaidėjo, po netaiklių metimų dėl nuovargio nebeįstengė atkovoti kamuolio. O ir gintis nebebuvo jėgų.

Tai liudija ketvirtojo ketvirčio rezultatas - 40:23 klaipėdiečių naudai.

Atviras krepšinis baigėsi dideliu rezultatu 122:100.

Mūsų ekipos treneris Saidas Senkus neturėjo ko pasakyti apie rungtynes: „Pamatę tik penkis varžovus, krepšininkai nenusiteikė kovai. Todėl tris kėlinius svečiai buvo pakankamai arti“.

Dainius Vaitelis pelnė 24 taškus ir net 23 kartus atkovojo kamuolį. Mindaugas Valaitis surinko 21 tašką (4 tritaškiai) ir net 10 kartų po jo perdavimo komandos draugai taikliai atakavo. 20 taškų prie sėkmės prisidėjo Valentinas Kravčenka.

Rezultatyviai žaidė ir kiti klaipėdiečiai: Valdemaras Savostjanovas – 17 (1) taškų, Evaldas Jurkus – 15 (4), Linas Narkus – 14, Rolandas Žilevičius – 11.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių