Quantcast

Dar vienas svečias šventiniame savaitgalyje: Lietuvos legendų trenerių štabe – J. Couceiro

  • Teksto dydis:

Vis sparčiau artėjant šventiniam futbolo savaitgaliui Kaune, oficialiai patvirtintas ir dar vienas būsimas renginio svečias.

Bilietus į renginį įsigyti galite paspaudę čia.

Patvirtinta, jog Kaune bus ir šventinėse FIFA ir Lietuvos legendų rungtynėse dalyvaus ir buvęs Lietuvos nacionalinės rinktinės treneris Jose Couceiro, kuris, kartu su legendiniais mūsų šalies treneriais Algimantu Liubinsku ir Benjaminu Zelkevičiumi, vadovaus Lietuvos legendų rinktinei.

J. Couceiro su Lietuva sieja nemenka istorija – 2008-aisiais jis atvyko į tuometinį FBK „Kauno“ klubą ir tapo jo treneriu. Viena įsimintiniausių pasiektų pergalių – UEFA Čempionų lygos atrankoje eliminuotas Glazgo „Rangers“ klubas.

Netrukus jis perėmė ir Lietuvos rinktinės vairą, čia treneris iš Portugalijos nugalėjo pajėgias Rumunijos ir Austrijos rinktines.

Šiuo metu J. Couceiro jau kurį laiką darbuojasi Portugalijos futbolo federacijos techniniu direktoriumi.

Primename, kad Lietuvos ir FIFA legendų rungtynės vyks rugsėjo 30 dieną nuo 17.30 val. Kauno Dariaus ir Girėno stadione.

Tuo tarpu spalio 1-ąją nuo 17.30 val. startuos LFF taurės finalo dvikova, kurioje dėl trofėjaus susikaus FK „TransINVEST“ bei FA „Šiauliai“.

Abi dienas žiūrovus stadione taip pat džiugins ir įvairūs muzikiniai bei šou pasirodymai.

Vienas bilietas galioja į abi dienas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kriste taurage

kriste taurage portretas
šventiniame savaitgalyje svinius vel bujos ir tampys savo marionetes uz virvuciu

svinius

svinius portretas
kiek tam marazmui bus isleista pinigu ?!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių