Quantcast

„Hamas“ sveikatos apsaugos ministerija: aukų skaičius siekia 20 tūkst. 258

„Hamas“ kontroliuojamo Gazos Ruožo sveikatos apsaugos ministerija šeštadienį pranešė, kad nuo spalio 7 d., kai prasidėjo karas su Izraeliu, palestiniečių teritorijoje žuvo mažiausiai 20 tūkst. 258 žmonės.

Į naujausią aukų skaičių įtrauktas 201 žmogus, žuvęs per pastarąsias 24 valandas, pažymėjo ministerija. Dauguma žuvusiųjų yra moterys ir vaikai.

Šių skaičių neįmanoma patvirtinti remiantis nepriklausomais šaltiniais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Manau, antras holokaustas tikrai neišvengiamas. Nusipelnė....

Dievo žodis

Dievo žodis  portretas
Am 1:6-8 6 Taip sako Viešpats: „Dėl trijų ar keturių Gazos nusikaltimų neatšauksiu bausmės, nes jie išvedė visus į nelaisvę ir juos atidavė Edomui. 7 Aš pasiųsiu ugnį į Gazos sienas, ir ji sudegins jos rūmus. 8 Išnaikinsiu gyventojus Ašdode, laikantį skeptrą Aškalone, pakelsiu ranką prieš Ekroną ir pražudysiu filistinų likutį“. Sof 2:4-7 4 Gaza taps negyvenama vieta, o Aškelonas-dykuma. Ašdodo gyventojai bus vidudienį išvaryti, Ekronas išrautas su šaknimis. 5 Vargas jums, pajūrio gyventojai, keretų tauta! Viešpaties žodis prieš jus: “Kanaane, filistinų šalie, Aš sunaikinsiu tave, liksi be gyventojų”. 6 Pajūrio kraštas taps avių ganyklomis ir gardais. 7 Pajūris atiteks Judo namų likučiui: prie jūros jie ganys bandas, o vakare ilsėsis Aškelone. Viešpats, jų Dievas, aplankys juos ir parves jų ištremtuosius.

?

? portretas
is kur zinai? zydu radijas pranese? kas ne su zydu - tas teroristas? is kur tas palaikymas okupantui?
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių