Quantcast

Britų vyriausybė: JK ir ES pasiekė susitarimą dėl „Brexit“

  • Teksto dydis:

Didžioji Britanija ir Europos Sąjunga pasiekė susitarimą dėl „Brexit“, kurį JK vyriausybė svarstys specialiame posėdyje, antradienį pranešė britų premjerės Theresos May (Terezos Mei) biuras.

„(Ministrų) kabinetas susitiks rytoj (trečiadienį) 14 val. (vietos, 16 val. Lietuvos laiku), kad apsvarstytų susitarimo projektą, kurį derybininkų komandos pasiekė Briuselyje, ir nuspręstų dėl tolesnių žingsnių“, – sakoma Dauningo gatvės pareiškime.

Kiek anksčiau britų ir airių žiniasklaida, remdamasi šaltiniais vyriausybėje, paskelbė, kad Londono ir Briuselio derybininkai „techniniu lygiu“ susitarė dėl „Brexit“ sąlygų ir kad buvo išspręstas svarbiausias „Brexit“ derybas stabdęs klausimas – dėl Airijos sienos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Švonderis

Švonderis portretas
Vargšai tie britai... Galvojo,kad išstodami automatiškai atsikratys emigrantų,bet nepastebėjo,kad jau seniai sup*so savo šalį nepataisomai. Jei ne rytų europiečiai,kas gi dirbs pas juos? Ko norėjo,tą ir gavo. Dabar galės negrams ir musulmonams nučiulpt,galas ateina GB,kaip ir buvo su visom didžiulėm imperijom

britu

britu portretas
lordai kaip velnias kryzi/aus bijo referendumo kurio reikalauja dauguma uztat skubina ir jei lenkas nusileis tai nieko gero nelauk...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių