Quantcast

Vokietijoje pernai užregistruotas didžiausias gimstamumas nuo 2000-ųjų

  • Teksto dydis:

Vokietijoje pernai užregistruotas didžiausias naujagimių skaičius nuo 2000 metų – geras ženklas šaliai, kurioje sparčiai senėja gyventojai.

Federalinis statistikos biuras ketvirtadienį pranešė, kad pernai maždaug 80 mln. gyventojų turinčioje Vokietijoje gimė 737 630 kūdikių. 2014 metais buvo užregistruoti 714 927 naujagimiai. Gimstamumas auga jau ketvirtus metus iš eilės.

Statistikos biuras nenurodė tokio naujagimių skaičiaus augimo priežasties, bet pažymėjo, kad pernai mirčių šalyje buvo daugiau nei gimimų, ir ši tendencija laikosi nuo 1972 metų.

Gyventojų mirčių skaičius nuo 868 356, koks buvo 2014 metais, pernai išaugo iki 925 239.

Statistikos biuras praėjusiais metais prognozavo, kad iki 2060 metų šalies gyventojų skaičius turėtų sumažėti vienu dešimtadaliu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tiesa tokia

tiesa tokia portretas
Is tiesu daugiau gimdyti pradejo jauni vokieciai, samoningeja liaudis, pragyvenimas vis gereja.Nebutinai gimsta musulmoniukai.

Muslimai dauginasi

Muslimai dauginasi portretas
Tuoj visa Vokietija juoda bus. Muslimai gi veislus kaip triušiai

valio

valio portretas
Musulmonai per du metus prigimdys milijonus jeigu vokietijai truko vaiku tai darber tuo tures pertekliu netures kur kisti tu veltedziu Valio merkel nes ji98 negimde nei vieno tegul paskeicia vienai nakciai muslima kad ir tokiamia amziuje isperes dar vaiku
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių