Quantcast

Rusijos prezidentas pasidžiaugė Krymo sugrįžimu į gimtuosius namus

  • Teksto dydis:

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas trečiadienį savo naujametiniame kreipimesi pabrėžė, kad Krymo grįžimas į Maskvos prieglobstį ilgai bus svarbiausias įvykis Rusijos istorijoje.

„Meilė gimtinei yra vienas labiausiai dvasią keliančių jausmų. Ji visiškai pasireiškė broliška parama Sevastopoliui ir Krymui, kai jie nusprendė grįžti į gimtuosius namus“, – kalbėjo V.Putinas.

„Šis įvykis amžiams liks svarbiausia gimtinės istorijos gaire “, – pareiškė jis. V.Putino sveikinimas buvo transliuojamas Rusijos Tolimuosiuose Rytuose gerokai anksčiau negu Maskvoje, kur prezidento kalba paprastai skelbiama prieš pat vidurnaktį.

Prezidentas padėkojo visiems Rusijos pileičiams už jų susitelkimą, atsakomybę už šalies likimą ir „ryžtą ginti Rusijos interesus“.

Pirmieji šventinį prezidentą pamatė Kamčiatkos gyventojai. Pasak naujienų agentūros „Interfax“ korespondento, V.Putinas į šalies gyventojus kreipėsi ne Spaso bokšto fone: už jo nugaros matėsi naktinės Maskvos centras – Kremlius su tiltais ir krantinėmis.

V.Putinas, pirmas iš visų Rusijos vadovų, įvedė tradiciją naujametinį sveikinimą įrašyti gatvėje, net per stipriausią speigą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kapitan Pronin

Kapitan Pronin portretas
Slava Stalinu za to cho Wilno stal Vilniusom

prusas - ne paskutinis

prusas - ne paskutinis portretas
Kada galesim pasidziaugti Memelio kreiso sugryzimu i motinos Prusijos glebi. Rusija greitu laiku astatys Prusija savo etninese zemese. Okupantes Lietuva ir Lenkija tures grazinti aneksuotas Prusijos zemes. Laisve okupuotam Memelio krastui.

ponam kvailiam

ponam kvailiam portretas
Kaliningradas Rusijai reikalingas.Is Kaliningrado srities galima i vieta bet ka pastatyti,jei kas galva pakels.Nesuspes padeti jokia priesraketine gynybos sistema.Laiko labai mazai o priesai arti
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių