Quantcast

M.Jacksono dukrai nusižudyti nepavyko

Velionio Michaelo Jacksono dukra Paris trečiadienį Kalifornijoje buvo skubiai nuvežta į ligoninę, nes bandė nusižudyti.

Bandė persipjauti riešą

15-metė Paris parašė savižudės laišką ir bandė persipjauti dešinį riešą mėsos kapokle. Tai pranešė apie įžymybes rašanti interneto svetainė TMZ.

Paauglė, kurios tėvas mirė 2009-aisiais, 72 valandoms buvo paguldyta į ligoninę psichiatro priežiūrai, kaip sakė šaltinis šeimoje. Jis pridūrė, jog Paris serga depresija ir anksčiau yra kalbėjusi, kad galvoja apie savižudybę.

"Ji bandė persipjauti riešą, – sakė šaltinis, kuris nenorėjo skelbti savo vardo. – Ji tikrai jaučia, kad jai reikia tėvo. <...> Anksčiau kartą ji buvo gydoma dėl depresijos, tad tai yra tarsi tikras pagalbos šauksmas."

"Jos būklė gera, <...> ji nėra kritinė", – pridūrė jis.

"Kodėl ašaros yra sūrios?"

Vėlai antradienį Paris parašė kelias žinutes "Twitter", tarp jų žodžius "vakar visos mano bėdos atrodė taip toli, o dabar atrodo, tarsi jos manęs nepaliks" ir "man įdomu, kodėl ašaros yra sūrios?".

Jos senelė Katherine, kuri šiuo metu kelia bylą nelemtų M.Jacksono paskutinių gastrolių organizatoriams, sakė: "Būti jautria 15-mete yra sunku, kad ir kas būtum."

"Ypač sunku, kai netenki artimiausio žmogaus. Fiziškai Paris viskas gerai, jai skiriamas deramas medicininis dėmesys. Prašom gerbti jos ir šeimos privatumą", – priduriama Katherine pareiškime.

Paris motina ir popmuzikos karaliaus buvusi žmona Debbie Rowe sakė: "Vertiname visų rūpestį dėl Paris <...> ir pagarbą šeimos privatumui."

Prisigėrė tablečių

Paauglės gyvenime "daug kas vyksta", jos pačios žodžius citavo "Entertainment Tonight".

TMZ pranešė, kad P.Jackson skambino pagalbos savižudžiams linija ir kad į jos skambutį atsiliepęs žmogus pranešė gelbėtojams. Svetainė paskelbė skambučio numeriu 911 įrašą, kuriame girdimi dispečerio žodžiai: "Perdozavimas. Šerifo pareigūnai reaguoja."

Paris iš namų buvo išnešta neštuvais, kaip sakoma pranešime. Priduriama, kad paauglė persipjovė dešinę ranką ir išgėrė daug ibuprofeno tablečių.

Paris, M.Jacksono vidurinis vaikas (vyriausiasis – Prince’as, jaunesnysis – Blanketas), jau debiutavo pramogų industrijoje: ji pasirodo statomame filme "Lundonų tiltas ir trys raktai".



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių