Quantcast

D. Trumpas piktai atkirto į M. Obamos kalbą

JAV prezidentas Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas) antradienį piktai atsikirto buvusiai pirmajai poniai Michellei Obamai (Mišelei Obamai), kuri sakydama entuziastingą kalbą Demokratų suvažiavime pareiškė, kad dabartinis prezidentas yra „įklimpęs iki ausų“.

M.Obama kalbėjo pirmąjį vakarą suvažiavimo, kuriame Joe Bidenas (Džo Bidenas) bus oficialiai patvirtintas partijos kandidatu lapkritį vyksiančiuose valstybės vadovo rinkimuose.  D. Trumpą ji pavadino bejėgiu, skaldančiu lyderiu, nepajėgiu atremti COVID-19 pandemijos ir masinio ekonomikos nuosmukio keliamų iššūkių.

D. Trumpas atsakė tik antradienį pikta tirada tviteryje, kur taip pat užsipuolė savo pirmtaką prezidentą Baracką Obamą (Baraką Obamą) ir dvi kadencijas dirbusį jo viceprezidentą J. Bideną.

„Prašau, kas nors paaiškinkite @MichelleObama, kad Donaldo J. Trumpo šiuose gražiuose Baltuosiuose rūmuose nė nebūtų, jeigu ne jos vyro, Baracko Obamos darbas, – parašė D. Trumpas. – Bidenas tebuvo tik antraeilė figūra ir tai gerai paaiškina tą labai vėluojantį ir neentuziastingą jo palaikymą.“

D. Trumpas, ilgą laiką žaidęs stiprios JAV ekonomikos korta, kol dėl karantino darbo neteko milijonai žmonių, ir toliau kartojo, kad padėtis greitai taisosi.

„Aš ir mano administracija pastatėme tvirčiausią ekonomiką bet kurios šalies istorijoje, ją sustabdėme, išgelbėjome milijonus gyvybių, o dabar aš statau dar tvirtesnę ekonomiką nei ji buvo. Darbo vietų gausėja, NASDAQ [indeksai] jau pasiekė rekordines aukštumas, visa kita bus dar geriau. Sėskit ir žiūrėkit“, – parašė jis.

Visuomenės apklausos rodo, kad jeigu lapkričio 3 dienos rinkimai vyktų dabar, J. Bidenas aplenktų D. Trumpą. Kitą savaitę vyks Respublikonų partijos nacionalinė konferencija, kur jos kandidatu oficialiai bus patvirtintas D. Trumpas.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

tie

tie portretas
setonsatanistai ir organizavo si visa jav politbardaka viska suverte jam juk ir vyrusas finansuojamas tu paciu PSO isgamu su 1 tikslu zmonijos naikinimu ir naujos vergijos igyvendinimu o rasizmas jiems priemone igyvendint planus kur ir toliau bus vykdomos baisios satanistynes apeigos ir Dieve padek Trumpui laimeti nes kitu atveju pralaimes pasaulis?...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių