Quantcast

Posėdžio tąsa - Etikos komisijoje

Posėdžio tąsa - Etikos komisijoje

Politikai, nesutariantys dėl būtinybės ketvirtadaliu didinti šildymo kainą, nevaisingas diskusijas pavertė „pinpongo“ žaidimu.

Miesto ūkio komiteto du nariai dėl esą trukdymo dirbti mero pavaduotoją Juditą Simonavičiūtę apskųs Etikos komisijai. Taip pat ketina atsakyti ir vicemerė.

Vakar Miesto ūkio komiteto pirmininkas Naglis Puteikis vis dar liejo nuoskaudą, kaip J.Simonavičiūtė, kuri yra bendrovės „Klaipėdos energija“ Stebėtojų tarybos pirmininkė, sutrikdė praėjusią savaitę vykusį posėdį.

Tuomet N.Puteikis paliko salę ir nebaigė posėdžiui pirmininkauti. Jis tvirtino, kad J.Simonavičiūtė savo kalbomis trukdė vesti komiteto posėdį. Todėl esą nebuvo išsiaiškinta, ar išties būtina šildymą branginti daugiau nei 26 procentais.

Vakar N.Puteikis komiteto nariams pasiūlė kreiptis į Etikos komisiją, kad ji įvertintų, ar J.Simonavičiūtė nepadarė nusižengimo. Etikos komisijai ketinama perduoti skandalingai pasibaigusio komiteto posėdžio garso įrašą bei stenogramą.

N.Puteikis siūlė į Etikos komisiją kreiptis komiteto vardu. Nors tokiam žingsniui pritarė tik jis ir „Permainų koalicijos“ narys Gintautas Murauskas, to pakako.

„G.Murausko praėjusiame posėdyje net nebuvo, tad kodėl jis balsavo dėl mano etikos? Ar jis pats pasielgė tinkamai? Turiu teisę jį apskųsti Etikos komisijai, tad į ją ir kreipsiuosi“, - neslėpė J.Simonavičiūtė.

Politikų skundai bus pirmieji, kurių sulaukė šios kadencijos Etikos komisija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių