Quantcast

Gruodį - prekybos kompleksų antplūdis

Gruodį - prekybos kompleksų antplūdis

Ateinantį mėnesį netoli vienas nuo kito atsidarys trys didžiuliai prekybos ir pramogų kompleksai.

Netoli Baltijos žiedo gruodžio pradžioje atsidarys du prekybos centrai.

Prekybos centrą Baltijos ir Taikos prospektų sankirtoje stato nekilnojamojo turto plėtros bendrovė „Hanner”. Projekto koordinatorius Gerdas Dubrickas dienraščiui pasakojo, kad čia duris atvers pirmoji „Rimi Hypermarket“ Klaipėdoje. Parduotuvė užims 4 tūkst. kvadratinių metrų bendrojo prekybos ir pramogų centro ploto.

Apie 17 tūkstančių kvadratinių metrų ploto užimančiose patalpose įsikurs ir kitos parduotuvės. Dviejuose pastato aukštuose veiks vaistinė, drabužių, batų parduotuvės, baldų salonas.

Daugiau nei du tūkstančius kvadratinių metrų vietos prekybos centre užims pirmoji Vakarų Lietuvoje namų apyvokos reikmenų parduotuvė „JYSK”.

Rusiškos virtuvės mėgėjai galės lankytis restorane „Katpėdėlė – Carskoje Sėlo”.

Planuojama, kad duris čia atvers pramogų klubas „Laukinių Vakarų salūnas“.

Bus įrengta daugiau nei keturių šimtų vietų automobilių stovėjimo aikštelė.

Į prekybos centrą investuota apie 60 milijonų litų.

Gruodžio pradžioje atsidarys netoli stovintis kitas prekybos centras. Projektas priklauso vilniečių statybos ir nekilnojamojo turto bendrovei „Viti“. Jos generalinis direktorius Konradas Juzeliūnas „Klaipėdai“ sakė, kad pagrindiniai prekiautojai bus „Norfa“, „BMS Megapolis“, „Tomas Philips“.

Taikos pr. 66A atsidarysiančiame prekybos komplekse taip pat bus galima apsipirkti vaistinėje, batų, drabužių, baldų, buitinės technikos parduotuvėse.

Į antrą aukštą žmonės galės patekti travelatoriumi. Jo paviršius yra lygus, todėl patogu kilti kartu su prekių vežimėliu.

Prie prekybos centro įrengta daugiau nei trijų šimtų vietų automobilių stovėjimo aikštelė. „Viti“ taip pat paruoš 40 vietų mašinų stovėjimo aikštelę greta stovinčių daugiabučių namų gyventojams.

Pastatas užims daugiau nei dvylika tūkstančių kvadratinių metrų vietos. Anot K.Juzeliūno, projektas kainuos apie 20 milijonų litų.

Konkurencija dalinsis ir netoliese abiejų prekybos kompleksų išdygsiantis „Akropolis“. „Klaipėda“ jau rašė, kad rekonstruota „Hyper Maxima“ atsidarys taip pat gruodžio mėnesį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių