Quantcast

Gatvėje – sumaitotos mašinos

Gatvėje – sumaitotos mašinos

Su automobilių vietų stygiumi kasdien susiduriantys klaipėdiečiai patiria dar vieną pralaimėjimą. Vietas, kuriose jie galėtų palikti mašinas, okupavo sudaužytais automobiliais prekiaujantys verslininkai.

Į Naująjį turgų apsipirkti atvykę žmonės ar iš darbų grįžę vietiniai dažnai neranda vietos, kur pasistatyti mašinas, nes ant Raudonės ir Šturmanų gatvių kampo esanti automobilių saugojimo aikštelė laiko sudaužytus automobilius tiesiog gatvėje.

Aikštelę išsinuomojusiai įmonei vadovaujantis Vytautas Sadauskas pripažino, jog šiuo metu gatvėje tikrai stovi kelios jų prižiūrimos mašinos. Tačiau tik laikinai - kol tralai jas išgabens į kitą aikštelę arba remonto dirbtuves.

Apgailestaudamas V.Sadauskas pažadėjo artimiausiomis dienomis patraukti nevažiuojančias ir sumaitotas transporto priemones iš gatvės.

Klaipėdos policijos Prevencijos skyriaus viršininkas Kazimieras Sinkevičius neslėpė, jog ši problema žinoma ir aikštelės šeimininkas buvo įspėtas dėl netvarkos.

Tačiau bausti jo negali, nes šioje vietoje nėra mašinas statyti draudžiančio ženklo, o žmonės tokiais atvejais neretai vadovaujasi nuomone, jog kas nėra uždrausta, tas yra leistina. V.Sadauskas turi savo motyvų, kodėl žmonės pyksta dėl nevažiuojančiais automobiliais užgriozdintos gatvės. Jis pastebėjo, kad aplinkinių namų gyventojai stengiasi automobilius pastatyti kuo arčiau aikštelės. Taip esą saugiau - teritoriją naktimis prižiūri sargas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių