Quantcast

V. Landsbergis įspėja: Europa slenka į sunykimą, tai laukia ir mūsų

Grįžti į straipsnį

Arciausia

Arciausia portretas
Arciausia ir greiciausia gresme jau seniai vaikscija po vilniu kartu su simasium tai fasitiniai semitu habadnikai pradedantys greuti valstybe is vidaus kysiais ir kitu rasiu niekinimu ir migrantu siuntimu is afrikos prasovei Dedule jie viska organizuoja trumpas anegdotas Skambina rusu shabadnikas amerikieciu chabadnikui ir klausia Ar tiesa kad per antra pasaulini kara Zydai kariavo pries zydus Taip ir buvo moise taip ir buvo tas atsake jam

natalija

natalija portretas
Lansbergi pamatei kad europa nyksta su tais iskrypeliais ka as jai ir linkiu bet dabar tu ir gribauskaite su tom ZIBUOKLEM TAI MUSONU IR ZYDU SIMBOLIS TAI CIA jau AMERIKA CIA IR DURNAM AISKU KAS JUSU DRAUGAI

Lietuvis ir kaip dauguma

Lietuvis ir kaip dauguma portretas
Gaila bet yra teisybes senuko kalboje, na dar net 20 metu nereiks kai europai bus kaput, o jau lieuveles nebebus iki to, chacholai, kacapai, siauraakiai, juodašikniai uzplus pusiau issibegiojusia salele, ir vel banditizmas kova uz būvi ir jura kraujo.

oo

oo portretas
kalboje panaudota vertimas is anglu ,vokieciu,prancuzu politiku apie europos padeti,bet saunu,kad nebijo cituoti

Neužmirštuolis

Neužmirštuolis portretas
Stribai ir jų palikuonys,pragėrę protą,sąžinę/nors jų matyt niekada ir neturėjo/,peza iš lapelio,paduoto užsakovo.Nebeįskaudinsit gerb. Profesoriaus,į tokių šiukšlių rašinėjimus protingi žmonės supranta kaip reaguoti.

Apgailėtinas kaimietis tas...

Apgailėtinas kaimietis tas... portretas
Apgailėtinas kaimietis tas zelemunčikas. Visi tai mato ir visi tai supranta, kad tai konservatorių šiek tiek apmokamas nabagėlis iš kaimo pakraščio. Greičiausiai turinti kokiu 80 procentų netekto darbingumo. Jei iš viso kada aukštesnį turėjo. Na, bet va, neįgalusis gal kokius 50 eurų per mėnesį gauna ir dar širdyje įsijaučia svarbia persona, mol gal niekas nesupras, kad kolchozo atstumtasisi ir jam jau gerai, paisto sau ramiai apie Ramūnus, Agnes ir kitus valdančiuosius.

Anonimas

Anonimas portretas
Liandzbergizmas daug baisesnis už putinizmą. Nuo jo trečdalis tautos išsilakstė...

Anonimas

Anonimas portretas
Prie ko Putinas.Matau be rusijos nei zingsnio.Jeigu butu gerai Lietuvoj su nepriklausomybe niekas neissibegiotu.Kaip namas taip emigrave.Del ko del gero lietuvisko gyvenimo.Uztenka isnaudojimo Lietuvoj.O dar kalba apie Putina.Zmogus atsirenka kur jam geriau ir be jusu propagandos.

Laisve

Laisve portretas
Pagarba prof. Landsbergiui! Lietuva yra laisva tik del tokiu zmoniu kaip gerb. Landsbergis.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Vargšai Putino subinlaižiai „švenčia“ Laisvės Gynėjų dieną keikdami bei koliodami prof. Landsbergį. Šiems degradavusiems padarams tai vienintelis džiaugsmas.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Reiškia Gabrielius asmenybė,kuri vieniem patinka,o kiti norėtų jį nušauti,o Ramūnas menkysta,kuris niekam su jo agrokoncernu daugiau nerūpi tik kolchozui ir Širinskienei.

RokoKo

RokoKo portretas
Atrodo, kad konservatoriai pamiršę, kad Vakaruose, ypač Amerikoje visai normalus ir nesmerktinas demokratijos būdas išlieti nepasitenkinimą vienu ar kitu politiku yra parduodamos jų guminės skulptūros kartu su bokso pirštinėmis. Ir visa tai grynai psichologiniam garui nuleisti: pilietis, nekenčiantis, tarkime, D.Trampo, nuspirkęs jo muliažą atidaužo nepatinkantį vadą ir gršžta į normalų gyvenimą. O čia mat tragedija dėl popieriaus lapo su užrašu Gabrielius. Su užrašu to veikėjo, kuris akivaizdžiai trugdo valdančiajai daugumai vykdyti tautai būtinas permainas.

Klausimėlis

Klausimėlis portretas
Kodėl nepaklausėme išmintingo Margaret Tečer patarimo prieš stojant į EU gerai pagalvoti? Šį laišką galima perskaityti portale Ekspertai.eu 2017-06-09 09:36, tačiau jis buvo adresuotas 1997 m. tarptautinės Vilniaus konferencijos dalyviams. Šioje konferencijoje ji dalyvauti negalėjo, todėl parašė tokį SVARBŲ LAIŠKĄ.

V.Landsbergiui

V.Landsbergiui portretas
Skirtingai nei kai kurie tautiečiai, V.Landsbergiui niekada nejaučiau antipatijos ir jo nekritikavau. Bet tai buvo iki tol, kol buvo pradėtas patriarchatas. Ši kalba irgi man patiko, išskyrus tą vietą, kur jis kalba apie Anūkėlį. Jei Senelis norėtų išlikti šviesios atminties žmogumi, turėtų ištaisyti ir savo klaidą - atsiimti savo Gabrielių iš partijos ir politikos apskritai. Ir marčią Austėją prigesinti, nes akivaizdu, kad ji jokia talentė ir be protekcijų nebūtų tapusi milijoniere. Tad Vytautai, ar nori likti iškilia asmenybe?

Anonimas

Anonimas portretas
Profesoriau, kalbekite kolchozninkams suprantama kalba apie sunis, tvartus ir runkelius. Dabar net agronomas ir veterinorius nesupranta, apie ka cia jus.

Pakaunietis

Pakaunietis portretas
Deja ,vienoje Seimo salėje kažkas rėžia kalbą apie netikusias europines vertybes, kviečia kažkiek pasipriešinti, .O posėdžių salėje anūkėlio ;gvardija; kažkiek pakoreguotą vaikų atėmimo įstatymą užblokavo.Bus svarstoma per;valentinkę; vasario 14d. Na per šį laikotarpį keletas vaikučių.....Su proveržiu pavasario sesijoje tų pačių dėka bus prastumta Stambulooooooo konvencija. Galvokim....

tikejimas

tikejimas portretas
paziurejau i straipsni su kupra iskreiptu nuo pagiezos sunaujai feisu ir sventine nuotaika dingo

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Aš be veltui oalyginau Romą Kalantą ir Vytautą Lahsbergį.1972 metais buvau Las-Palmas Gran Kanaria bare,kai staiga išgirdau grojant Lietuvos himną,atsistojau,po keleto minučių buvau apsuptas staliukais su žmonėmis,tiesiančiais man ranką,ko nebuvo 1991 metais būnant vėl ten pat.O sekantį kartą Lietuvos himną išgirdau praplaukdamas pro Bremerhafeno priekrantės kavinę,kur himnus grodavo pagal praplaukiančių laivų vėliavas

Rtr

Rtr portretas
Į tokią Europą pats ir įstūmė puikiai žinodamas, kas laukia. Kitami čius persekiojo be įstatymo, nes suprato, kad popieriuj turi būti gražu. Vemt verčia nuo Ožio smarvės. O dėl taikinio štai ką pasakysiu: senis iš Rusijos gavo psichotroninį ginklą man persekioti. Anūką į valdžią atitempė savo nusikalstamai veikai maskuoti. Mūsų skystakiaušiai pamėto užuominų, po kurių banditas lieka pagailėtas.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Gerbt gali ruskiu profesoriu tokie patys raudoni

Gerbiu profesorių Landsbergį

Gerbiu profesorių Landsbergį portretas
Už jo išmintį ir neblėstantį pasišventimą Lietuvos laisvei ir nepriklausomybei. Gerbiu už jo pasitikėjimą ir skleidžiamą rimtį. Profesorius su visa Lietuva atšventė Laisvės Gynėjų dieną ir priešų pykčiui kuo ramiausiai visą naktį ilsisi po dienos darbų. Jam nė motais, kad sovietiniai kolonistai bei Putino subinlaižiai dėl jo visą naktį nemiega, be gailesčio daužo kompiuterio klavišus ir isteriškai jį keikia bei kolioja.

Uzsimirso truputi Vytautas

Uzsimirso truputi Vytautas portretas
Gera prisiminti, kaip graziai, su kokiom kilniom vertybem zmones gyne Lietuva, kaip tauriai suprato laive. Aciu Jums uz tai! Tai buvo pats graziausias kovos budas pasaulyje. Lietuva buvo atkurta su nepakartojamo grozio meile!

kauno dienai-

kauno dienai- portretas
Jus norite siek tiek tiesos?Susisiekite.sanciu,,kibiras,,gausite tiek kad kiti laikrascizi ,,pasprings,,aisku jei isdrysite rasyti tiesa.

ir pasipyle didvyriu

ir pasipyle didvyriu portretas
Lietus-15 minuciu skaitau apie super mena,su chebra,bet kazkaip iki sausio 15 nesimate,o pagal aprasus,jis tik prie parlamento pamate kiek daug zmoniu,tiesa,viena su balta sambisto apranga ,,supakavome,,nes siaip sausis,o jis buvo basas,tai pagalvojom kad apsirukes,tai isvedeme ir ismeteme tsi gal dabartinio filmo autorius?Tai sukurk kina,kaip mes uzsikise butelius benzino,13 nakty per ,,sikinyko,,langa islipome ir laukeme rusu tanku,ar to niekas nezino?Ir kaip tik likusios merginos,prase,vyrsi,nepalikite musu sakom mes nebegam,mes tik ant BTR siknu bonkas uzmesime

Anonimas

Anonimas portretas
ozys ir magnolija KGB agentai ,kaip jie gali valdyti Lietuva juos reikia izuolioti nuo tautos.

...

... portretas
Oh: "V. Landsbergis atkreipė dėmesį ir į situaciją dėl savo anūko, TS–LKD pirmininko G. Lansdbergio, kuomet Seime valdančiųjų atstovams gimė idėja atspausdinti taikinį su žmogaus siluetu ir užrašu „Gabrielius“..." - ach, tas Dėdulė, ach tas nepamainomas kailių mainytojas - tai kad nepaneigta kad ten ant savo taikinio pats Gabriukas pasirašė (ar kas iš jo aplinkos). Bet va klausimėlis - kodėl 'konservai' ėmė mokytis šaudyt, ar ir vėl ruošiat karinį perversmą (juk jūsų teroristiniai bruožai niekur nepradingo; aišku kad ES tokiam perversmui nepritars, tai ir pradėjai ant tos ES varyt). BET - tai turėjo būt paslaptis, o kai kažkas tą taikinį išnešė, tai - VĖL vasiukiškas kailio mainymas: "Ten kažkas į mano mažulį šaudė"... - FUI kaip tie 'konservai' dvokia.

Anonimas

Anonimas portretas
tas ozys dar mikena,praskolino Lietuva dabar nori sunaikinti Lietuva, nes sunaikinus Lietuva isvengs atsakomybes.

sanciu,,kibiras,,

sanciu,,kibiras,, portretas
Pirmiausiai debilus arba nupirktus korespondentus ismeskiit is informacijos,paskui pradekite informacini kara-Stalingrade buvo 500 000 gyventoju,dar 100 000 is Leningrado evokuotu,o Stalinas neledo ju isvezti-po ,tipo operacijos liko 50 000 gyventoju.Tokius ,ar panasius faktus viesinant nereikes jokios reklamos,bet debilai sugeba pamatyti ti papu dydy,ar su kiek chakaliu gulejo

kauniete-suvalkiete

kauniete-suvalkiete portretas
...nesu profesoriaus "fanas" deja , visa tai yra TEISINGA!! ..neziurint I visas padarytas klaidas [gi neturime tokiu dosniu giminaiciu ,kaip Estija --=Suomija, todel estai ir pirmauja tarp BALTU] biauru drabstytis purvais ,,[ir dar!!!-estai turi apie 40% rusiu! bet tai neblogai --- jei jie Sutaria ir GERBIA vieni kitus] o kas del Landsbergio ISIKLAUSYKIM stiprinkim savo shali ,,savo kultura =saugokim! eikim su geltonom ar zaliom liemenemis Pries betkieno nora ivezti milijona ar du[!]kitos kulturos negerbianciu Lietuvos migrant[mes permaza tauta ivazoriams….na teisus si karta profesorius,teisus savo tauta saugokim sudarykim galimybe saviems gyventi [o ne vegetuoti] galima ir pajuokauti: pirmiausi lauksim Landsbegienes kokiu trynuku .o ir septynuku!! te pasistengia. uz Lietuva jos ribose!!!!!

v.lansbergiui

v.lansbergiui portretas
ar tik ne pats atvedei LIETUVELE i ta sunykimo kelia,,brangusis'' seneli oziabarzdi...

Anonimas

Anonimas portretas
Neverkite, kolukieciai, paprasykite Pijaus, kad atkurtu kolchozus. Jis jums duos duonos ir tautiniu kostiumu.

As

As portretas
Sugriovei kolukius sugriausi ir.europa su.anu keliu

Buvo ir tai

Buvo ir tai portretas
Fabriku nestate

Nepergyvenk

Nepergyvenk  portretas
Nepergyvenk Dedule turi landsbergiu fonda nama pasistates draustinyje be leidimo neprapulsi o zmones nepergyvena del europos ir be europos pragyvensim

menu

menu portretas
kai prie lauzu stovejom ,tai ponas 'dedule' kreipdamasis i mus ,net prie lango bijojo prieiti kreipdamasis i Tauta ,kuri buvo pasiryzus mirt uz Lietuva,o sitas 'profesorius' galvojo mat ji nusaus ,zema ,rankos raudona spalva nudazytos 'dedules,'

sanciu,,kibiras,,

sanciu,,kibiras,, portretas
Adamkus,isbuves dvi kadencijas prezidentu,per tv ,,verkia,,del Lietuvos,Lansbergis,galejes padeti valstybes gerus pagrindus-,,verkia,,-tai ka galeme mes,galu gale?

1972 geguzis

1972 geguzis portretas
Kaunas 4 paras buvo laisvas,ir Kalantos liepsna is naujo iziebe blestancias patriotizmo sirdis-tie laikai-fantastinizi.Fantastiniai ir 1991 sausis Vilniuje,kai parlamenta is isores saugoje gal 20 milicininku rusakalbiu kalbejo,jei kas mes dinksim-isgirdom ir sakom-pirdolinkit,is cia,ir dingo.O Misiukonis su Vaisvila suda male-barikados,ginklai pasirode tik po 13 kada viskas buvo aisku.Mastykite,kas galvas turite.

sanciu,,kibiras,,

sanciu,,kibiras,, portretas
Zelemciukui-pradedu tave gerbti...

to ,,lauzo liepsnoje,,

to ,,lauzo liepsnoje,, portretas
Rusu laikais,kuo daugiau metu praeidavo nuo karo,tuo daugiau buvo didvyriu.Rusijoje dabar tipo yra 1200 000 karo veteranu paskaiciuokite-2019-1945-75,tai reiskiabent 45 turint 18 metu-93 metai-apsurdas.Lietuva netoli nuo rusyno pabego,nors,generolai kokias mokyklas baige?

Laužo liepsna naktyje...

Laužo liepsna naktyje... portretas
Siaubas kiek "didvyrių" prisiveisė praėjus geram laiko tarpui. Istorija totaliai klastojama tikslu gauti materialinės naudos kitu sąskaita. Stovi kažkokie nupušę bezmenai iškėlę lenčikęs. Kvaila ir šlykštu matyti tokį vaizdą.

Pensininkas

Pensininkas portretas
Skubėjau į parduotuvę. Spėjau iki 20val. Ten stovėjo rajono ,,įžymybė" Vycka. Aišku padaręs. Klausia - tu girdėjai Lenzbergį norėjo nušauti? Sakau - negirdėjau. Nusiminęs sako - nepataikė................

Cha

Cha portretas
Kaip garsiai įvardintas:pirmasis Lietuvos vadovas... Koks dar blyn vadovas ir dar pirmasis? . Iš kur ta info?. Tarybinių laikų gautas profesoriaus vardas ir marksizmo - leninizmo dėstymas

.

. portretas
Rusiškos dramos teatras: ...вершина наша, сползла но наша...

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
V.Lansbergis ir R.Kalanta-nesulyginami.V.Lansbergis sau reikalauja pagarbos,o R.Kalantą gerbia už vienntelį poelgį Lietuvos tėvynės labui,kurio dėka Lietuva priminė pasauliui tebekovojanti už laisvę.

Marke

Marke portretas
Tai slyksti morda,fuj negaliu ziuret. Aciu tau lanzb uz gejus,galetum pats su tookia hebra pabuvoti

MES

  MES portretas
PRIVALOME - myleti savo Tevyne - kaip motina mylime, o vienas kita - kaip broliai , kur jie bebutu ! Jokie atstumai, sienos, draudimai is Lietuvos sunaus ar dukters sirdziu (siame lietuviskame zemes kampelyje gimus ir augus ) neatims ju prigimtines teises siekti prasmingai gyvenima gyventi - keliauti , pazinti , ismokti ! Sugrizusiam jaunu ar nusenusiu , ar mirties lemties paliestu - buti visada lauktu , reikalingu , mylimu ... Lietuvio dvasia visose aplinkybese turi islikti dora, tvirta , teisinga !

Aciu, Dievui

Aciu, Dievui portretas
Aciu Didziajam Dievui , kad mes Baltijos salys istrukome tada is gniauztu ir dabar esame ES salyse. Jei ne EU ir NATO cia butu mazu maziausiai S. Koreja ar Baltarusija. Mes tautieciai pavadinti runkeliais ir musu niekam nereikia , tik per rinkimus. Protingieji dauguma is ju net kalbu nemoka , nezino ka veikti , uzsiima niekais , jokiu planu ir perspektyvu. Jei ne buvimas EU visi lietuviai vel turetu stoveti eilese vizai gauti , ir muitine iskratytu ir pomidoru seklas ir skalbimo miltelius ir prie sienos galetu dziuti po puse paros.

Anonimas

Anonimas portretas
Sovietinis "profesorius"' pragydo....galėtų atsisakyti to titulo, bet laikosi įsikibęs.

zemaitis kuris gerbia Lietuva.

zemaitis kuris gerbia Lietuva. portretas
Ar ne juokinga pats stebisi sukurta savo politika kuri naikina Lietuvos kultura,kalba .Sukurta tokia santvarkos forma kad zmones masiskai bega is Lietuvos

laisvė

laisvė portretas
Europos sąjunga,kaip ir bet kokia kita sąjunga:) nuo pat jos įkūrimo BUVO PASMERKTA. Jeigu tauta parsiduoda,ji tampa prostitute.

priminimas

priminimas portretas
'Profesoriui' profesoriaus varda suteike Maskva, uz 'dedules' nuopelnus, Jis jo per sausio ivykius neatsisake, kai Tauta tada stovejo prie dabartinio seimo,tai kieno tas 'profesorius' patriotas? gal rytu?

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Kaip sujudo subinlaiziai tarybinio profesoriaus matyt rublius gauna uz komentara.

.................

................. portretas
tai ko bijai kgbistų paviešinimo, ko konservos nuolat balsuoja prieš?

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Lietuvos žmonės švenčia Laisvės Gynėjų dieną – pergalę prieš ekonominėse konvulsijose besitampantį sovietinį dinozaurą, o sovietiniai kolonistai bei Putino subinlaižiai iš to pykčio Lietuvos laisvei ir nepriklausomybei, keikdami profesorių Landsbergį, masturbuojasi internetinėje erdvėje. ..........Kiekvienam savo.

arteja rinkimai

arteja rinkimai portretas
reikes isrinkti nauja prezidenta, valstybe vel pavojuje, nes gali buti isrinktas ne tas zmogus, o tada ir iki perversmo netoli, taip, kad dabar pats laikas apsitarti ir visiems vieningai nuspresti, kas yra tas tinkamas kandidatas, stai ir kyla naturaliai nelengva diskusija, kurioje konservatoriai tikrai turi ka pasakyti ir dar pasakys

Anonimas

Anonimas portretas
Tauta jau isvyko, profesoriau, i ka kreipiates? Konstitucijos jau taip pat nera. Liko vertikaliai sustyguotos institucijos, bet su jomis tokiu tonu geriau nekalbekite. Liksite nesuprastas

Algis

Algis portretas
Kaip visada gerb. Landsbergis teisus.

'profesoriau

'profesoriau portretas
sajungos rytu , sunykima pats ir pradejai po 'dedules' skydu .

jei Kaune pasakai

jei Kaune pasakai portretas
Kas nepatinka-,,koncervas,,-jei Lietuvoje-,,putkos,,agentas-kvaila ir durna.Sugalvokite ka nors nauja,atxibodo,ar gslvos,,skystos,,?

sanciu,,kibiras,,

sanciu,,kibiras,, portretas
Tu,visu ,,patriotu,,mokanciu mus patriotizmo,paklauskit ka darete 1972 geguzes 14-19?Ar buvai Kaune?Kodel prie Kslantos paminklo per metines tik kelios zvakutes ir gelytes?O todel kad tai daug kam,esantiems kaip priekaistas-o realizi tsi buvo fantastiniai yvykiai.Kas buvo,zino.

to cha

to cha portretas
Visom valdziom reikia,,siknalaiziu,,jie tiek stengiasi,kad valdzia apanka,ir patiki,siknalaiziu ,,ciulbejimu,, O tada tragedija-valdzia issigimsta,o ,,darbuotojams,,kas-,,siknu uzteks,,Simtai ateizmo mokytoju tspo tikejimo mokytojais,desimtys tukstanciu,,komsomolcu,,per 1988 vasario 16 budeja istsgose,ir pasiruose buvo ,,gesinti,,patriotu mitingus,1989-1991 persimete ir pradejo mokyti patriotizmo. Deja,tokia realybe

,,Mylės" tave tauta kaip leniną

,,Mylės" tave tauta kaip leniną portretas
Pats susilpninai Lietuvos pamatus per savo ego vien tik NT pavertęs kilnojamu. Svietas to neregėjo! 28 metus su savo klanu ,,melžei" Lietuvą ir dabar pranašauji sunykimą. O tai kaip kitaip?

Eglutė šaunuolė !

Eglutė šaunuolė ! portretas
labai geras referendumas stojimui į ES už alaus butelį ir pakelį prastų skalbimo miltukų.

norma

norma portretas
jis net mirties patale gasdins ir skaldys zmones, tokia jau natura. Tegul pasiziuri atgal, ka jo partija gero padare zmonems, kad tiek daug vargstanciu, beganciu is tevynes, kas ta sekla pasejo

to cha ha...

to cha ha... portretas
apie ka cia sapalioji? tauta prabalsavo uz stojima i es! gal tik dvidesimt procentu pries buvo! tokie kaip tu padlos yra lt ir lt pilieciu priesai!!!

Nika

Nika portretas
Europa senai supuvusi ir į tą puvėką pats senis lendzbergevič įkišo ir Lietuvą.

Koks veidmainis

Koks veidmainis portretas
Sis kegebistas-konservas , pralobes ant zmoniu kraujo

cha ha pragydo kgbesniku konservuota gnyda

cha  ha pragydo  kgbesniku konservuota   gnyda portretas
kada tauta referendumu prabalsavo -PRIES--stojima y euro sojuza sis gnyda su savo gauja pirmi ten nuleke sulauze konstitucijos istatymus ir pries tautos valia ,soko pravedinet su smetoniniais variugom ir kgbesnikais savao gaujos draugeliais ,prichvatizacija ir tautos sukurto turto grobima ,plesima ,ispardavima ,isvogima, kada tauta pakilo y kova pries pederastu vestuves , vaiku grobiku gaujas ir ju pardavinejima pasaulyje sio gnydos konservuotos sunides valdziagyviu padarai --laksto po pasauly ir lietuvos vardu pasirasineja sutartis --su visais pasaulio degradais.... o dabar stipena islindo ir moralus tautai prades vograut --von padla y tvarta su anukeliais ir visa kgbesniku hunta.....

nerzens

nerzens portretas
teisingai kazkas rase,ygyvendinamas inono planas, europa paverst moisostanu...

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Va ką reiškia geras senos komunizmo mokyklos idėjinis užgrūdinimas - Laisvės Gynėjų dieną sovietiniai kolonistai ir Putino subinlaižiai dirba viršvalandžius, nereikalaudami už tai dvigubo (šventinio) atlyginimo.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Ne vien apie V.Lansbergį.Kuo senesnis tuo aplinkinams atrodai durnesnis,nes prisisapnuotą pradedi aiškinti,kaip ateitį,o praeities faktai persipina su dabartimi.Ponas Vytautai apsižvalgyk tikrovėje,o extrsensų-šarlatanų turime per akis be tavęs.Gaila,kad žmogus neturi kasdienių buitinių rūpesčių,o peza apie ateitį.

Edmundai,

Edmundai, portretas
Paaiskink,kodelEstija 10 kartu geriau apginkluota ?Kodel ten pastoviai pasiruosia 300 000 savanoriu,didele dalis ginklus laiko namuose,o ne kaip Lietuvoje 4 centruose-juos uzemei ir,,patriotizmui,,sakes ane,daug as tau paaiskinciau,bet tu kurcias fanatikas

kur tas

kur tas portretas
,,stalinizmas,,?zmogeli,pavargom nuo tokiu kaip tu gasdinimo,jus kentekite,ruoskites,verzkites dirzus,o mes tai jau gyvensim siandiena,ane-ka rodo 30 metu LT istorija. Tas buvo ir prie Smetonos-karininkai gaudavo nerealias algas,Donelaicio gatve buvo vadinama generolu gatve,o ksi reikejo pasipriesinti,nulis-vieni perejo i rusu puse,kiti pabego.Ir ka,dabar parsivezam ir laidojam kaip didvyrius

sunykima

sunykima portretas
pradejo' dedule' jam reikejo auku ir du simtus saziningu,auku jis gavo ,o vat saziningu nereikejo,nes reikejo Valstybes ir jos Tautos turtus prixvatint ,dabar 'valstybe' gyvena tik is pvmo ir akcizo ,visa kita nuseda i privaciu akcininku kisenias . Euras medinis kaip ir jo sajunga nieko gero nezada,europa dazosi juodai ,ateitis liudna paisosi 'sajungos' valstybem,beda per tas sajungas.

Edmundas Tulcevičius

Edmundas Tulcevičius portretas
Nenori landsbergizmo - turtėsi stalinizmą .

Ir

Ir portretas
kas galėtų paneigti, kad tai ne viešas mėginimas (skleidžiant įbauginimą skatinančias dogmas) sukelti paniką visuomenėje?...

kada baigsis landzbergizmas

kada baigsis landzbergizmas portretas
auksciausia Putinizmo forma

1991 metu savanoris.

1991 metu savanoris. portretas
KAD TU GREICIAU PASTIPTUM ISGAMA ir VISA TAVO BANDITU GAUJA.

Edmundui

Edmundui portretas
Tik jau Lenkijai neprikis rusyno-pagal apklausa Lenkijos gyventoju-ju priesas numeris 1 Rusija,ir pasidomek istorija kada sios dvi salys ,,draugavo,,kazkas su gakvyte negerai.Jei nori,gsliu priminti faktus

nacional - socializmas

nacional - socializmas portretas
Stipk prakeiktas Jevrokolchoze -- Europos Tautu kalejime. Stipkit liberastai, leftistai, globalistai ir landzberginiai komunistai. UZ EUROPOS laisvu ir nepriklausomu valstybiu KONFEDERACIJA.

Edmundas Tulcevičius

Edmundas Tulcevičius portretas
Gaila , kad dar yra tiek daug aklų , rusijos propagandos apkvailintų žmonių , teisingai kalba profesorius , Europa lipa ant 1933 metų grėblio kai atėjo fašizmas , tokios šalys kaip Vengrija , Slovakija , Lenkija , Vokietija , Italija pasiilgo diktatatūros , tik šį kartą ne fašistinės , o rusiškos .

anuomet

anuomet portretas
kubilius norejo prezidenta rinkti seime, kazi kaip dabar butu?

to protui

to protui portretas
Teisingai,juk ka tik rase,kaip seima gali auginti 3 vaikus kambarelyje ir prasidejo tikrinimai,kursai-kazkoks idiotizmas.

Senelis atsičiūchino

Senelis atsičiūchino portretas
Tai drėbė diedukas naujieną, net žaktelėjau, mat jau buvau pamiršęs.

sanciu,,kibiras,,

sanciu,,kibiras,, portretas
Seimas 3 paras svarste-kaip mus maitinti,ir ar isvis.Pravalgem savo asmeninius pinigus-atsiminkit tuos laikus-apsoliutus bankrotas,aciu Lietuvos zmonems,kaip pradejo tonomis maista vezti,net is ,,Kovos,,metriniu cigareciu maisuose pritempe-mes lietuviai isvis esam nerealus,vat tik kad mus pastoviai,,isduria,,ir paskui vadovauja besaikiai savanaudziai.

protas

protas portretas
Sitos pasakos protingu zmoniu nebeveikia. Patys zinom, kas yra kas ir ka daro. Nepulsim Landsnergiui paliepus vaiku gimdyt. Tegul pats rodo pavyzdi. Ne nenorim vaiku, o sunku ju kruva islaikyt, normaliai išmokslint. Ne be profesoriaus pagalbos tai yra. Naujasis Nosteadamas ar Orakulas? Kaži, gal ir kortom buria?

sanciu,,kibiras,,

sanciu,,kibiras,, portretas
Baisu kiek melo,ir kuo toliau,tuo daugiau...

sanciu,,kibiras,,

sanciu,,kibiras,, portretas
Kodel nieks,,neprisimena,,kad kol pereiti i rusu puse,Makutinoviciaus,,smogikai,,saugojo parlamenta is vidaus-gerai,kad jis debilas,o jei butu i rusu puse perejas budamas parlamento 2 aukste o ne Nemencines bazeje? 40 iki ausu ginkluotu vyru ,parengtu,mus kaip muses butu ,,ismete,,

vladas

vladas portretas
Pradžioje,kai nukvakėlis pasakojo apie ES sunikimą,pagalvojau,kad senis pradėjo mąstyti,bet kai vėl pradėjo apie putinizmą,tai supratau,kad protelis prašvesėjes buvo trumpam.

sanciu,,kibiras,,

sanciu,,kibiras,, portretas
Buvom is Kauno 14 ba huru,15 dienu miegojom ant betono,beginkliai,pasislepe isinesem armaturos gabalu,kadangi vienas kitu pasitikejom ,pasitikejo ir Butkevicius ir Vaisvila-tiesa,sitas nuo musu begiojo nes mes reikalavom nors bananu-automatu sake,Misiukonis neduoda-paskui Makutinovicius 2000 Nemencines miske ,,pasieme,,,kadangi buvom civiline apranga,vykdem visus pavedimus mieste-uniformuotus ,,omonas,,pasiimdavo per 5 mi,-......Labai daug melo tuose ,,atsiminimuose,,ypatingai,kurie net Vilniuje nebuvo. Pastaba-nei vienas is 14 net atviruko negavome,nora sarasus sudarydavo 3 per para-net cigaretems--visi matyt,atiteko KGB nes sake nebeliko....galvokit,zmones

kad tu ir tavo konservatoriai

kad tu ir tavo konservatoriai portretas
28 metus ir vede Lietuva i sunykima,tautos dalis emigravo,gabeusi tautos sunus ir dukros dirba sveciose salyse,nes savoje tevyneje neisgali oriai pragyventi.Lietuvoje oriai gyvena tik kas buvo ,yra ir dar bus prie lovio,seni ,pasirupinai savo sutves garantijomis renta,zemes sklypu,ir dabar toliau kirsini sdavo pasisakymais lietuvos zmones.Lietuvos zmones iskovojo LIETUVOS LAISVE,o tu seime kaip pele po sluota sedejai.neturi nei gedos nei sazines.

Anonimas

Anonimas portretas
SUNAUJA ISVOGET VISAS BABKES IR DABARTINES EUROPOS PIZDINAT APSISEILEJE IS DZIAUGSMO NUO PAT NEPRIKLAUSOMYBES PASKELBIMO KAIP PRADEJO BRAZAUSKAI SLEZEVICIAI ZUOKAI MOCKAI NUMAVICIAI MARCINKEVICIAI IR DAR DAUG SMULKIOS SUNAUJOS..

K

K  portretas
O kas sunaikino Lietuva gal kas gali atsakyt?

Kaunietei

Kaunietei portretas
tai lašas jūroje,ką gauna.Štai kai nustos skirti,tuomet ir pamatysite,kiek sumoka ir kiek skiria.

Kaunietė

Kaunietė  portretas
Kokie Europos pinigai,ar žinote kiek Lietuva sumoka į Europos biudžetą???????

priejo senelis ir tare

priejo senelis ir tare portretas
marssizmas-leninizmas-komunizmas-fasizmas-maoizmas-sovinizmas-lanzberbizmas,vienas ir tas pats.Dar labai graziai ir rimuojasi,kaip Majakovslio poemoje.

Gal

Gal portretas
Patyletum! Atsirado, mat Europos gelbėtojas!

alio dedule...kur tas gyvenimas kaip svedijoj

alio dedule...kur tas gyvenimas kaip svedijoj portretas
pats ir jo dinastija jau senai kaip Sveicarijoj gyvena, zemele is pakaunes varlynu arciau Vilniaus susikilnojo, pora kadenciju briuselio bagadelnioj prabezdejo, po to anukeliui perleido ta duoninga vieta, partija anukui padovanojo kaip nuosava, po apsauga vaiksto kaip prezidentas, tai ko ta baime dabar kupriuka muzikanta apeme. gi sunaujai pabodo pusbadziu gyventi ir pazadais apie geresni gyvenima maitintis, tai ir gaunasi taip kaip senasis sajungos ideologas Suslovas pranasavo bus Lietuva bet be lietuviu, ne didele beda.

ragana

ragana portretas
Kas nužudė a.a Abromavičių???????

Keista

Keista portretas
Kažką dėdulė sumaišė.Juk jūs patys konservatoriai su savo mesijumi šaukėte,kad tik stojimas į Europą mus išgelbės.Ir įstojome.Dabar jau papūnė šaukia,kad Europa bloga.Nors tiesos jo žodžiuose yra.Europos Sąjunga neamžina,kaip ir buvo sovietų sąjunga neamžina.Bėda tik ta,kad ,jeigu subirtų Europos sąjunga,tai Lietuvėliai nelieka prie ko glausti.Ar neteks kada nors vėl pasiprašyti į kaimyninės Rusijos glėbį?

Gynejas

Gynejas portretas
Noreciau, kad ozys visa tai pasakotu savo anukams, omne tautai...

Anonimas

Anonimas portretas
Europa neisnyks.O su Lietuva liudna.Jei nerems finansiskai europa Lietuva pinigu netures.O su vaikais nepergyvenkit.Labai sparciai vaikus daro musulmonu salys.Dabar jokio skirtumo nera lietuvis ar pakistanieciai.Europos salys visos uzpildytos musulmonais.Atejo laikas ir Lietuvai apgyvendint.Reikes laikytis istatymu vakarietisku.

lietuvė

lietuvė portretas
Įžvalgos teisingos ir tikrai realios. Gaila tik, kad patys konservatoriai tiek pridarė žalos Lietuvai, kurią srėbti tenka Valstiečiams. O trukdo jiems būtent konservatoriai, taip nekantriai norintys į valdžią, kad tiesioginis jų darbas tapo kaišioti pagalius į ratus ir po to kritikuoti Valstiečius už konservatorių keliamas rietenas Seime. Jeigu konservatoriai dirbtų Lietuvai konstruktyviai, Valstiečiams liktų daugiau laiko realiam darbui. Jiems nereikėtų nuolat atremti konservatorių rengiamų intrigų. Deja, taip konservatoriai supranta savo darbą Seime. Apgailėtina, žema.

na

na portretas
nepergyvenkit dėl mūsų 20 m. pergyvenot. Kas sunyks...ar sunykęs, Jūsų anūkėlis su marčia tikrai nesunyks tokių santaupų dar užteks ir vaikų vaikaičiams. Geras senelis - SAVIEMS

nuomonė

nuomonė portretas
Nuo pradžios buvo žinoma,kad Europos sąjunga neišsilaikys,kad jai ateina galas,tačiau tas pats Lansbergis su savo pakalikais stūmė mus į tą nesąmonę,mat labai rūpėjo Europos pinigai.Taigi, dėdule,nieko naujo nepasakei,tik eilinį kartą pasipinigavot

senamadiska nuomone issakyta

senamadiska nuomone issakyta portretas
zmonija visada prisitaike., ir prisitaikys., nereikia maisytis praeitimi ju standartais pasenusiais., nes viskas keiciasi savaime., krizes jus krizes ., tik toki zodi ir zinote

NA NA

NA NA  portretas
sunaikinęs Lietuvą žydukas pranašauja vėl ,_______kai dėdulė landsbergis užgrobė Lietuvą su savo gauja ,tai Lietuva atsidūrė ant bedugnės ,visi strateginiai objektai buvo "išparduoti" ir atiduoti ,dėdulė organizavo perversmą po perversmo ,kol isitvirtino ir šimonytės ,grybauskaitės kubiliaus dėka parceliavo Lietuvą žydams ,švedams ,rusams ,nes visi skirti pinigai elektrinei uždaryti išgaravo ,bet už tai atsirado LEO milijardinė afera ir maximos tinklas drožk Lietuvą maximaliai ,,,sėkmės ,Europa priešinasi komunizmo sistemai į kurią nori suvaryti žydai ir Amerika ,,,,taip lengviau vaLDYTI

Anonimas

Anonimas portretas
teisingai,turi būti tautos atsparumo stiprinimas,o mums kiša per prievartą Europos "vertybes"

KAUNIETIS

KAUNIETIS portretas
Invaziniai augalai,gyvunai...tai smulkmenos.Baisiausia tai negru,babaju invazija.Jie griauna Europa is vidaus,o su laiku ja ir sunaikins...ATSIKVOSEKIM KOL DAR NEPERVELU!

Kitaip manantis

Kitaip manantis portretas
Man jis kaip Brežnevas, užkonservuotas su nesibaigiančiu lojimu,.Tegul papasakoja apie konservų aferas, baisesni už rusus tautos engėjai.

bor

bor portretas
Gal jau gana tamstos marksizmo - leninizmo nuodingų pezalų skleidimo, gal negadinkite nuotaikos.

Konservatorių artistas

Konservatorių  artistas  portretas
Ko čia pergyvenate......Amerika padės...

whufaikeenees

whufaikeenees portretas
kai europa sunyks,mes isnyksim

Galerijos

Daugiau straipsnių