Quantcast

Seimo Žmogaus teisių komitetas siūlo naują amnestijos variantą

Grįžti į straipsnį

Jurgita

Jurgita portretas
Perpildyti kalejimai ir milijonines kompensacijos kaliniams uz nezmoniskas kalinimo salygas nepapildys biudzeto. Geriau tuos pinigus ,kuriuos ismokate kaliniams kompensacijoms skirti integracijai i visuomene,svietima. Probacijos tarnybos ne 100 procentu atlieka savo darba. Semkites praktikos is kitu europos saliu probaciju.,kur dideli indeli ideda i zmogaus integracija,svietima o ne kisima uz grotu uz menkiausia nusikaltima.

Aukse

Aukse portretas
O jus isivaizduojat, kad kalejime galima pragyvent nemokamai, ar bent kuris ten nebuves isivaizduojat salygas, nekalbu apie atnaujintus kalejimus, kalbu apie senus, jie nuo Ruso laiku kaip pastatyti nerenovuoti, pro sienas švilpe vėjai, čiuziniai pilni erkuciu nuo dregmes, maistas dazniausiai praruges,tai kur cia matot ta uz dyka, taip pinigu skiriama daug tik niekas nezino kur jie dingsta, cia kaip ir visur tam dave, tam dave, o kur reikia neliko!!!

Aura

Aura portretas
As puikiai suprantu kaikuriuos zmones kurie yra visiskai pinai nusistate pries kalinius, bet patikekit ne visi yra blogi, kitiem gal tik nepasiseke, juk nera visos situacijos vienodos.

...

... portretas
Reikia grąžint Mirties bausmę - prapuls noras į tuos kalėjimus papult (kur VISKAS nemokamai).

Galerijos

Daugiau straipsnių