Quantcast

S. Skvernelis: pasitikėjimas prezidente stipriai susvyravo

Grįžti į straipsnį

Petras

Petras portretas
Laabai protingai surasyta!! Tai ir stenkites del galimybes atscaukti paskutines dovanas uz geras kalbas ir patarimus dariusiems Grybauskaites patarnautojams. Toki scansa turetumete iscmoke anglu kalbos, neapvilkite musu

Anonimas

Anonimas portretas
Skvernelis ir Karbauskis susimovė galutinai,tos mergiokės niekaip negalėjo prastumti.Jau karbauskis nesusilaikė,net nesusilaikė ir kaip koks caras reikalauja atsiprašymo.Iki kokio lygio jis nuėjo,visai sudurnėjo nuo tų mergų.Veryga gelbėk šį,nes kolchoznikas dar išgriaus prezidentūra su savo traktoriais,o ir parankinis Skvernelis padės. Tiesiog juokas pro ašaras iš tokių valdžios vyrų.Argi jie gali vadovauti nori įvesti diktatūra.Šalin juos nuo mūsų tautos.

...

... portretas
Ar galėjo milicininkai ne chamais būt?.. :s

Aja

Aja portretas
Skvernelį gerbti gali tik patys tokie būdami-žemos kultūros,netoleruojantys kitų nuomonės,nesugebantys įsiklausyti ir į save kritiškai pažvelgti.JĮ gerbiantiems tas savybes galima atleisti,bet prezidentą turėti chamą -tai jau viršūnė.

net

net portretas
dabar aš esu šališka Skverneliui. Pretendentai ir kiti jį dabar volioja bet kokiu pretekstu: kalba lietuviškai - blogai, neina pas Kremliaus draugus į Palestiną - dar blogiau, siūlo į ministrus jauną moterį - ar jis iš proto išėjo, ir t.t. ir pan. Ir tas kolegialus stenėjimas, stengiantis padaryti Skvernelį apgailėtiną, juokingą, darosi labiau apgailėtinas už to stanginimosi objektą.

ALGIS

ALGIS portretas
Man ji niekada nebuvo patikima ,tokio amžiaus ''moterys'' neprognozuojamos .

Edmundas

Edmundas portretas
Kai kas supranta jog moteriai prikišti , kad ji neturi vaikų asocijuojasi su džentelmeniškumu yra normalu , tai jis pats ne ką vertesnis nei jo ginamasis .Aš negaliu įsivaizduoti prezidento su vilko žvilgsniu iš padilbų , profanu anglų kalbos žinojime , chamiškais pasisakymais moterų atžvilgiu , vienu žodžiu nereprezentalus .

zmogus

zmogus portretas
Baikit rietis

Anonimas

Anonimas portretas
Nieko gero nei iš vieno,nei iš kito;kaip du gaidžiai vienas prieš kitą šokineja....Tik šį kartą manau,kad tauta neapsiriks,rinkdama prezidentą Lietuvai.

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com portretas
Neeilinio durnumo Skvernelis, jeigu tik dabar pasitikėjimas prezidente stipriai susvyravo.

T0mas J.

T0mas J. portretas
Prezidentė - okupacijos laikų kolaborantė, TSKPistė aktyvistė. Niekada ja nepasitikėjau, niekada nebalsavau už ją, visada vertinau neigiamai ir nuomonės nekeičiu.

Neigimo - neigimo dėsnis

Neigimo - neigimo dėsnis portretas
Mes senai ja netikim. O jūs suprasit tai vėliau. Taip buvo su dauguma praeities stabų

aukso kardas

aukso kardas portretas
pas skverneli susvyravo, pas kitus ne

ELĖ

ELĖ portretas
Dieve ,koks kvailelis tas švarkelis !

O kada ji

O kada ji portretas
parode pasitikejima.Bent nepastebejau.

Anonimas

Anonimas portretas
svarkeli GREIT mes LAUK....................

Kaunas Emigrantams

Kaunas Emigrantams portretas
Smirskit ten, kur esate, niekas čia kvailių nelaukia. Kiek suprantame, britus jūs ir gi užknisote. ;DDD

Rinkėja NR 245000

Rinkėja  NR  245000 portretas
Ei , emigrante , kartu su jumis emigravo kuopos specmerginų ir batalionai vagių .Nenoriu, kad sugrįžtų

...

... portretas
Stebėtina milicininko NEAPYKANTA moterims: pas Neringą batalioną policininkų siuntė, kažkokį 'ono' su malūnsparniu gaudė, Seimo pirmininkę kažkur toli-toli pasiuntė (na, tuomet dar kaip santūriai), o štai dabar KAIP DRĖBTELĖJO kad... kad visos moterys turėjo susigūžt. Ach, negi ir jį (kaip ir Gražulį) jo žmonikė paliks... įdomu kokia žuvų pardavėja jam vaiką padarys. (o kad milicininkas ir prie stulpo gali prisikabint, tai juk žinom, ką milicininkui kažkokia prezidentė).

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
p.Skverneli, pasitikėjimas Prezidente gal ir susvyravo, bet už tai pasitikėjimas tavimi – nepajudinamas. Tai lyg giliai įkastas stulpas, pro kurį prabėgdamas kiekvienas šuva jaučia pareigą pakelti užpakalinę koją ir pagerbdamas palikti žymę.

To-Edmundas Tulsevičius.

To-Edmundas Tulsevičius. portretas
Vadinti kitus chamais ir mužikais,gali tik chamas ir mužikas kvadrate.Tai tu koncerviškas vabale atsimerk.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Emigrante,ar tavo saloje yra dar nors vienas lietuvis?

Emigrantai

Emigrantai portretas
Milijonas zmoniu emigravo is Lietuvos. Milijonas jaunu, darbingu, gabiu, talentingu zmoniu. Emigravo todel, kad nemato perspektyvos profesiniam, karjeros augimui, nes visuose strateginese vietose iki gyvos galvos dirba seni komunistai-kgbistai-landsbergistai. O kurti Lietuva turi jauni zmones, tie, kurie toj Lietuvoj gyvens. Ir mes dekingi premjerui, kuris jaunus zmones kviecia dalyvauti valstybes valdyme. Mes balsuosim uz Skvernei prezidento rinkimuose. Mes ji isrinksim. Ir tada mes sugrisim!

trdlo33

trdlo33 portretas
-viska griauk,plesk,parduok,naikink savo tauta kaip tik gali,kisk savus i siltas vietas,drabstyk pasiutliges putas i visas puses ir svarbiausia turek reikiama kaula liaudziai pamesti laiku,as taip matau darant visa nepriklausomybes laikotarpi

Edmundas Tulcevičius

Edmundas Tulcevičius portretas
Ir kaip toks chamas ir mužikas dar taikosi į prezidentus - žmonės , atsimerkite .

ss

ss portretas
skvernas saulelis pats svyruoja

Rinkėja NR 245000

Rinkėja  NR  245000 portretas
Manome , kad išblukusių valstiečių beretės jau pradeda apsigalvoti .

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Skverneli durk į tą,kuris pasitiki mentais ?

Keturi Šančiokai

Keturi   Šančiokai portretas
Prieš du metukus krykštavo : atėjo specialistų vyriausybė !!!!! !!!!!!! Atėjo šimtui metų . Tai kodėl viena salve atleido net tris ministrus ? Taip darbdavys pasielgtų su Romka , Vycka ir Bronka , kai tie užgertų .

Anonimas

Anonimas portretas
Ka gali pasitiketi,tiketi KGB sliundra,prostitute jug ji niekada nedirbo Lietuvai ir nedirbs.P.S.paskaitikit ekspertus kas yra kas.ja mazai susaudyti

Adas , neblogas statybininkas

Adas ,   neblogas statybininkas portretas
O kai prezidentė žaibiškai , neabejodama jų kompetencijomis , patvirtino du vyrus ministrus , pasitikėjimas buvo . Buvo.

Anonimas

Anonimas portretas
Kai tik Skvernelis prie ko prisiliečia - tuojau prasideda nenumatyti svyravimai. Turi vyras magiška galią - Prezidentė tuojau "susvyravo". Profesionalas.

Klausimas

Klausimas portretas
O ką daryti, kad man visai išnyko pasitikėjimas ir Skverneliu ir jo vyriausybe? Gal kas galėtų paaiškinti tos mokesčių reformos tikslą? Kodėl sumažinama įmokos sodrai? Ar pensininkai per turtingi ir pensijų nebereikia didinti? Kodėl padidinamas pajamų mokestis? Ar kad būtų iš ko mokėti gyvenančioms iš vaikų gimdymo, išlaikyti brangų globėjų tinklą? Kodėl nemažinami dirbantiesiems mokesčiai, tvarkingi dirbantys žmonės augina vaikus, juos išlaiko, ar tai jie dar privalo išlaikyti ir pašalpinius? Lyg ir ne taip žadėta valstiečių prieš rinkimus? Tai kas čia vyksta?

NA NA

NA NA  portretas
nieko keisto ,kad grybauskaitė ir landsberginiai nuo pat pradžių vykdo savo programą "NE TIE LAIMĖJO RINKIMUS " jie organizuoja mitingus ,perversmus ,destabilizuoja seimo darbus ,vykdo provokacines veiklas ,kad tik žmonės pradėtu abejoti valstiečių veikla ,landsberginiai tai buvusieji komunistai ir kgbistai ,jie yra apmokyti ,šantažuoti ,intriguoti ,provokuoti,kelti neramumus ,vogti ,žudyti ,daryti perversmus , ką jau mes suspėjome viską patirti ,o visko priešakyje grybauskaitė ,kuri dengia savus ,nes ją tai pat dengia savi ,,,sėkmės atsilaikyti prieš kgbistų ir komunistų gaują ,,,,

Vladas

Vladas portretas
Teisingai pasakė busimasis prezidentas.Nesuprantu ,pirma rėkėte,kad visokius prisidirbusius senius stumė,dabar kai jauna energingą,nesusitepusia,vėl negerai toms landzbirbinėms prostitutėms.Norit ,ar nenorit Skvernelis bus prezidentu.Jau matau,kaip tie Skvernelio priešai lekia į tualetą.Daugumas nespėjo kelnių nusimauti.

na..

na.. portretas
Nebus skvernelis prezidentu,na po to ir premjierui netik

paska

paska portretas
Skvernelis save arbitru nominavo :DDD

Kaunietis

Kaunietis portretas
Manau,kad pasitikėjimas prezidentė yra100x didesnis nei Skverbiasi.Kaip galima skirti ministre mergiote įstojusia p,dėl katjeroselėsiniu komunistų ir ateistų partiją

Tvartelio stogas dega!

Tvartelio stogas dega! portretas
Gelbėkit, gandragalviai išdrįso prastuminėti vienintelės "nekorumpuotos nepotinės" partijos atstovus!!!!!!

Kęstas

Kęstas portretas
Grybauskaitė eros vagystės tęsiasi. Kur nueina milijardas eurų per metus, skirti Lietuvos gynybai nuo Rusijos? Atspėjote. Kūmų Lietuvoje ši milžiniška pinigų suma kasmet išsidalinama tarp savų, tiesiog išvagiama, be jokios naudos gynybai nuo Rusijos. Štai nauji faktai: "60 tūkst. kvadratinių metrų kareivinių pastatų ketinama statyti už 160 mln. eurų. Dėl tokios kainodaros sunerimę Karių teisių gynimo centro atstovai L. Jakas ir L. Jokšas kartu su nekilnojamo turto specialistais paskaičiavo: normali didelės apimties mažaaukščių pastatų statybos kaina siekia apie tūkstantį eurų už kvadratinį metrą su įrengimu.

Kęstas

Kęstas portretas
Tūkstantį eurų už kvadratinį metrą padauginę iš planuojamo kareivinių ploto gauname 60 milijonų eurų ir jokiu būdu ne 160 mln. Kyla pagrįstas klausimas ir jis vertas net apie 100 milijonų eurų. Ar nebus taip, kad netrukus kalbėsime apie naują „auksinį“, tik šį kartą ne sąlyginai nedidelės apimties virtuvės įrankių, o kur kas didesnį – kareivinių statybos skandalą? Ypač turint omenyje, kad krašto apsaugos ministerijos vadovai nėra deleguoti nė vienos iš į valdančiąją koaliciją įeinančių partijų ir vargu ar jaučia politinę atsakomybę prieš rinkėjus. Optimizmo neprideda ir neseniai nuvilnijusi žinia, jog auksinius šaukšus kariuomenei pardavinėjusios„Nota Bene“ istorijos dalyviai ir toliau dalyvauja kariuomenės viešuose pirkimuose ir netgi juos laimi." Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

O

O portretas
O kada tikri lietuviai pasitikėjo kėgėbistais?

taigi

taigi portretas
Čia viskas aišku. Ne Skvernelio norai, o Karbauskis jau žinojo, kad mergaičiukė bus atmesta ir Naisių baronas matomai ruošiasi sujungti žemės ūkio ir aplinkos ministerijas. Žemės turi jau pakankamai, o miškų dar prie Kauno marių gal ir trūksta.

Daiva

Daiva portretas
Kalba žmogus kuris iš viso niekada jo neturejo ir nežino su kuo tas daiktas yra naudojamas...

LIUDNA

LIUDNA portretas
Tokios prezidentes kaip Grybauskaite Lietuva dar ilgai netures,o tokiu premjeru kaip skvernelis gali buti kas antras policininkas.Labai jau nori buti viskuom,kad nereiketu likt prie suskilusios geldos.Neispruses karstakosis,nepraustaburnis

Ko liūdi,Premjere,ko liūdi?..

Ko liūdi,Premjere,ko liūdi?.. portretas
Labai įdomu,kieno ta Gudžiūnaitė proteže,jei Skvernelis iki šiol nenustoja ašaras lieti dėl jos nepaskyrimo?Negalima patikėti,kad tokioj tik iš profesionalų sudarytoj daugumoj surasta tik dar tinkamo darbo įgūdžių neturinti mergelė.Kuo ji taip ypatinga?Kam įsipareigota ją prakišti į tokį aukštą postą?įdomu ir tai,kodėl ją bebrai dar neišrinktą sveikino su laimėjimu,o ir ji pati visai nesikuklindama į klausimus žurnalistams atsakinėjo kaip nugalėtoja?Ir kodėl Skvernelį ji privertė tapti svyruokliu...

on

on portretas
Kai ruošiama darbo vietos "saviems-tai yra šlykštu, be abejo

manau esme tame ,kad konservatlyberastine klika

manau esme  tame ,kad  konservatlyberastine  klika portretas
tiek sunybiu prikretus lietuvai ir tautai ,kad jau senai perzengus ta riba iki kurios juos dar buvogalima teist...dabar belieka tik utilizuot. O ,kad tai neyvyktu arba bent jau atitolint kracha---prezidente nulipdama nuo pjedestalo apsistato save visose sferose sukisdama savus jau galingai apsisikusius veikejus , kurie stengsis del savo kailio ,tuo paciu gelbes ir ja pacia ..... Todel ir brukamas y prezidento posta butent HUNTOS atstovas ....o jei tauta isrinks ne ju skirta ,-Tuomet, Busimas prezidentas bus apsauktas rusu statytiniu --kaip amerikoj Trampas...

????

???? portretas
Kaip jis gali galvoti, kad yra tinkamas kandidatas i prezidentus, kur reikia moketi deretis ir atrodyti maloniai, kai net su prezidente, kuri jau nebekandidatuos ir negali jam buti konkurente, nesugeba sutarti (ar sukurti ivaizdi, kad sutaria)? Ne tik visiskai netikes, bet ir neturi jokios nuovokos.. Kaip galima leisti tokiam is vis kazkam vadovauti, ar svarbius sprendimus priimineti?

R

R portretas
30 metų svyruojame...Kada baigsis nesąmonės? Kada pradės dirbti tautos labui,,,Vien tik rietenos, jokio pozityvo.

vilnietis

vilnietis portretas
Nereikia ieškoti kaltės kitų veiksmuose, pirmiausia būtina analizuoti savo veiksmus. Taigi kodėl buvo atleista Švietimo ir sporto ministerijos ministrė, kaip ir aišku, tačiau Aplinkos ir Kultūros ministrų atleidimo priežastys neaiškios, Saulius Skvernelis pakomentavo, kad jis nori" šviežio oro", kaip paaiškėjo iš siūlomos kandidatės, kad jam reikia" šachmatų figūros", kurią būtų lengva pastumti reikiama linkme. Manau kvalifikuotas, save gerbiantis specialistas neina į tą mėsmalę, kai dar neaišku, kas bus po pusmečio. Tai ko čia karščiuotis, jeigu ta mergaičiukė kandidatuoja į Vilniaus miesto tarybą, tai suprask ministrei tbus laisvo laiko, dalyvauti ir tarybos posėdžiuose. Apskritai Valstiečių partrija, kaip ir Pakso-vieno žmogaus partija, o kiti rankų kilnotojai.

Nepavyko

Nepavyko  portretas
Tik stebėtis reikia,kad dar gali kas pasitikėti tokiu premjeru.Galvojau,ant juoko jis skiria tą merginą ministre,kaip atsaką Prezidentei dėl moterų stokos vyriausybėje.Atseit nori-štai imk.ir pakiša visai nekompetentingą,nes bus proga kaltinti Prezidentę už netikusį pasirinkimą.O pasirodo,čia rimtų rimčiausias jo paskyrimas.Na,tiesiog nemaniau,kad Skvernelis gali taip neatsakingai elgtis.O Prezidentei pagarba,kad nepasiduoda mulkinimui.

smegenys neteisingai reaguoja

smegenys neteisingai reaguoja portretas
kai pats svyruoji, atrodo, kad svyruoja kiti.

įžeidus, kaip pupa-uoga

įžeidus, kaip pupa-uoga portretas
kaip jis norėtų būti prezidentų, jei jau dabar įsižeidžia ir vis puola aiškinti

Erna

Erna portretas
Pats skvernelis nemoka dirbti,o dar kaltina prezidentę. Nepraleido kirkilinės ministrės,nes suprato kas valdys Lietuvos miškus ir siurbs pinigus savo partijai.

zigmas

zigmas portretas
Na ,kad Skvernelis visiškai nusivažiavo tai aiškiai įrodo jog jo kaip premjero nesugebėjimą valdyti valstybėje vykstančius veiksmus.Atleidinėje ministrus tarsi girtuoklius atleidžia darbdavys.O gi Karbauskis visą laiką klykavo bus specialistų vyriausybė.Taigi kaip tai galima specialistą išmesti iš darbo kaip kirmėlę iš mėsos ,vadinasi Skvernelio ir Karbauskio kurpta vyriausybė buvo apsoliutus melas, o tą melą dabar demonstruoja parinkdamas bile kokią mergužėlę svarbu ,kad ji komunistų partijos patikėtinė .Gėda jai toks specialistas kaip Skvernelis dar lenda būti prezidentu

Svyruonėlis

Svyruonėlis portretas
Taigi Skverneliui svyruoja pasitikėjimas prezidente...Betgi visai nebėra pasitikėjimo pačiu Skverneliu.Putojasi kaip koks kalakutas dėl to,kad nepasisekė prastumti visai to darbo neišmanančią kirkilinę jauną partietę.Matyt,atgaivindami joje Gretos prisiminimą.Įdomu,kam ji būtų skirta-Skverneliui ar Karbauskiui?

Balsadeze

 Balsadeze portretas
man senai 141nu Dingo pasitikejimas ,daugiu uz juos balsu neduosiu, gi ju kalte ,ka dabar turi ir kaip gyvena Lietuva ir Tauta !

Na,

Na, portretas
mentas visiškai glušas. Bet, gal ne jis? Jo patarėjai idijotai. Visus iki vieno išvyčiau.

NU nu

NU nu portretas
Skvernas senai jau nusvyravęs

Anonimas

Anonimas portretas
o jo pasitikejimas kaip ar ne sumazejo ?

jau

jau portretas
30 metu Tautos pasitikejimas valdzia svyruoja labai,1000000 paliko Lietuva per tuos svyravimus.

Galerijos

Daugiau straipsnių