Quantcast

Prezidentūra: G. Nausėda „Kitokiuose pasikalbėjimuose“ dalyvaus ne kaip rinkimų kandidatas

Socialinėje erdvėje kilus diskusijoms dėl antrosios kadencijos Daukanto aikštėje siekiančio Gitano Nausėdos ketinimo dalyvauti pokalbių laidoje „Kitokie pasikalbėjimai“, prezidento atstovai sako, kad tai nebus politinės kampanijos dalis.

Anot Prezidentūros, G. Nausėda renginyje dalyvaus, tačiau ne kaip kandidatas, o kaip dabartinis šalies vadovas.

„Tai nėra rinkiminis ar agitacinis renginys. Jo organizatoriai yra perspėti, jog į jokius su rinkimais susijusius klausimus prezidentas neatsakinės“, – portalui „Delfi“ nurodė valstybės vadovo patarėjas Tomas Beržinskas, pabrėždamas, kad kvietimą G. Nausėdai pateikė laidos organizatoriai.

Renginio prodiuseris Mantas Bertulis „Delfi“ taip pat patikino, kad G. Nausėda yra pakviestas kaip prezidentas, o ne kaip rinkiminės kampanijos dalyvis.

Kaip ketvirtadienį portalui teigė Vyriausiosios rinkimų komisijos atstovė Indrė Ramanavičienė, kol kas skundų dėl G. Nausėdos dalyvavimo renginyje nėra gauta.

ELTA primena, kad paskelbus, jog balandžio pabaigoje G. Nausėda dalyvaus laidoje „Kitokie pasikalbėjimai“, socialinėje erdvėje kilo diskusijos, ar tai netaps antros kadencijos siekiančio politiko rinkimų kampanijos dalimi.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klaipėdietė

Klaipėdietė  portretas
Būtų gerai kad pradėtu dirbti užteks liežuviu malti kur ta "gerovės valstybė "

Apuokas

Apuokas portretas
Savo atbuvo jau, mano nuomone toks pats valstybininkas biurokratas. Reik sistemą griauti, nes visuomenė neprileidžiama prie valdymo, ištisai tie patys, blogis tik didėja su kiekvienais rinkimais. Tai mano nuomonė!

Pelėda

Pelėda portretas
Tie pasikalbėjimai yra pertekliniai. Protingi žmonės mato, kad Nausėda yra nepatikimas. Jau įrodė kokią gerovę jis sugeba sukurti. Balsuoti reikia tik už Eduardą Vaitkų.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių