Quantcast

L. Linkevičius ragina vykdyti visus Minsko susitarimus dėl Rytų Ukrainos

Grįžti į straipsnį

SITO

SITO portretas
LTSR VLKJS pirmojo sekretoriaus,sekmes atveju,lauki,gal gero imitimo parselio likimas....Kriukses,zviegs pakolei net labiausiai apdurnintas dvaro fermos verselis nebeklausys.Nusisuks,pasukios uodegyte ir nurisnos per dvaro piktzoleta dykyne prie protiskai sveiko ir "duseles" nepardavusio uz JUDO USD Z M O G A U S.Ne ka geresnis horoskopas ir liandzburgeriu bei grybosenko saknelems....Atejus i dvara amzinajam rudeniui kvaili grybai nebedygsta....

Anonimas

Anonimas portretas
Kas jis toks kad dar kazka raginti ??? ministra vaidina,jo pavardes ten nieks net nezino

Kęstas Br.

Kęstas Br. portretas
Štai skaičiai, kurie rodo, kad D.Grybauskaitės entuziazmas, konfliktuojant be reikalo su Rusija pačios Rusijos kieme mums brangiai kainuoja: "Lyginant su 2014 m. sausio-rugpjūčio mėnesiais, per pirmus aštuonis šių metų mėnesius eksportas į Rusiją sumažėjo 40,3 proc., o lietuviškos kilmės prekių į kaimynę iš Rytų vežta 55,4 proc. mažiau. Tuo pačiu laikotarpiu lietuviškos kilmės maisto ir žemės ūkio produktų eksportas į Rusiją smuko 78,3 proc., praneša Lietuvos statistikos departamentas." Bet tai dar ne dugnas. D.Grybauskaitė dar gali daug padaryti, naikindama Lietuvos ekonomiką. Štai kas dar liko sunaikinti: " Rusija per pirmus aštuonis šių metų mėnesius išliko didžiausia Lietuvos eksporto rinka – šiai valstybei teko 13,6 proc. viso Lietuvos eksporto. " Daugiau apie tai - guglinant žodžius: mokslas-studijos-ekonomika.

dr. Jonas Ramanauskas

dr. Jonas Ramanauskas portretas
"„Minsko susitarimams nėra alternatyvos“, - pridūrė jis." Deja, tei Minsko susitarimai pilnai atitinka Putino plana uz kuri ir ratuoja ponas Linkevicius-putinistas. Minsko susitarimas yra labai puiki alternatyva: 1994 metu Budapesto memorandumas, pagal kuri Rusija, JAV ir Anglija UZTIKRINO savo parasais Ukrainos teritorini vientisuma! uz Ukrainos atominio ginklo atsisakyma! Tai ar yra ar nera alternatyvos?

išvada

išvada portretas
Jankiu peniūkšlis nesiorientuoja erdvėje,gal hamburgeriais apsirijo. Sienų kontrolė yra 9 Minsko susitarimų punktas , visi susitarimo punktai privalo būti vykdomi eiliškumo tvarka. Kiek pamenu , sienų kontrolė tik po vietos rinkimų. Kam kalbėti, o riebiam komsomolcui patylėti, jo nuomonė Normandijos ketvertukui apskritai neįdomi, tai tik uodegos vizginimas prieš šeimininką.

temideir visdel to nesuvokiu

temideir visdel to nesuvokiu portretas
kas pasiekta minsko susitarimu ar kad atideti rinkimai o ka tai duos juk kol ukraina nekontroliuoja sienos su rusija kol nenuginkluoja donecko kariu tol nieko nebus tai tik laimeta tiek kad bent kuriam laikui nutraukti aktyvus kariniai veiksmai asaku gerai kad nors kuri laika zmones nezus bet daugiau nieko tik tusti zodziai

reikia

reikia portretas
padidinkit nuotraukos remus zmogus netelpa

Galerijos

Daugiau straipsnių