Quantcast

L. Linkevičius: Lietuva Rusijos prezidento rinkimų nelaiko demokratiškais

Grįžti į straipsnį

Nu jo

Nu jo portretas
Kiėk reik išryti kimbekormo ,kad taip atroditi? Matosi dėjo ant Liėtuvos o užsiima belekuom, pige propoganda.

cia Linkevicius nelaiko

cia  Linkevicius  nelaiko   portretas
rusijos prezidento rinkimu demokratiskais --VISA LIETUVA LAIKO JUOS DEMOKRATISKAIS IR ZYMIAI DEMOKRATISKESNIAIS NEI KAD BUVO LIETUVOJ PER ,,,prezidentes,,, rinkimus....NEKALBEK LINKEVICIAU LIETUVOS VARDU --TU IR TAVO PRIDURKU SAIKA --TAI NE LIETUVA....

Anonimas

Anonimas portretas
Kuo blogas Putinas?Tauta myli savo prezidentą,ir tai svarbiausia.Yra tvarka;iškrypėliai netoleruojami,nepakantumas vagims-Chodorkovskio atvejis,kai atsėdėjo už finansines machinacijas ilgus metus.O L.Linkevičius,jei būtų geras diplomatas,patylėtų.Pakanka ir Grybauskaitės šnekų...po to bėga iš Lietuvos vos ne visi mūsų ministrai,o ji pirmoji.

rusijoj

rusijoj portretas
atvazavo cirkas stalino hitlero anukas

šiaip

šiaip portretas
nereikia čia meluoti,kurie čia vaitoja apie ruskių bobelkas,kurios mėtė į urną biuletenius,ten sulenktą lapą vos gali įmesti per tą plyšį

o taip

o taip portretas
kaip grazu kai tauta myli savo prezidenta......sekmes,stiprybes Putinui.....jis nedurnas ir jei ne jis rusijos jau nebutu.....

Anonimas

Anonimas portretas
Stai kiek gerbeju ruseliu ,kurie balsus i urna mete glebiais.Kiek dvasios ubagu pas mus.Jiem piketai tai cirkai.Jiem tik pasalpu kuo daugiau.Kuo pigiau bambalu.

Tokios tokeles.

Tokios tokeles. portretas
Kokie ten demokratiniai.Parode kaip ruselkos nesant saleje rinkeju rinko nuo stalu suklastotus balsus ir glebiais mete i urnas.Stai kaip Putinas laimejo.Juk ir pasmus Rusijos pasekejai panasiai daro.Papirkineja bambaliais ,knygutemis,ledais,tusinukais ir kitais sudniekiais.Ir pasiduoda besmegeniai.

KLAUSIMAS - KAM ĮDOMI TAVO NUOMONĖ?

KLAUSIMAS - KAM ĮDOMI TAVO NUOMONĖ? portretas
Jau pradedu galvoti, kad tam komsomolcui smegenys taukais apaugo. Paskutiniu metu - kaip koks durnelis loja nesustodamas. O jeigu tektų susidurti su rimta kokia rimtesne problema - pirmas apsišiktų. Niekšelis ir liks smulkiu niekšeliu. Ką ir kam jis nori parodyti savo "didingumą"? Įdomu būtų pažiūrėti į tokį tikrame kovos lauke...

cha

cha portretas
Kam rūpi šitos marionetės nuomonė ?

Sanimideg

Sanimideg portretas
Kam rupina ka pranese NATO fekalija!

ožio anūkėls

ožio anūkėls portretas
teissingai daro linelis ir taip apims rusus baisus siaubas,baimė ir chaosas ir puls jie bėgt pas mus dirbt valytojais

Anonimas

Anonimas portretas
Žinoma nedemokratiški, nei alaus, nei skalbimo miltelių už balsavimą ,kaip daroma LT, nedalijo :)))

Dar vienas juokdarys.....

Dar vienas juokdarys..... portretas
Lietuvoje rinkimai demokratiški......viskas pagal konservatorius....

As

As portretas
Zmogau,,Tu zmogau,per kelias valandas buvo aiskus rezultatai,o pas mus luzta,uzluzta.....vot ir esame gudrus,geda matyty kitus o saves ne,vat tokie mes lietuviai,o valdzios vyrai liepia mus meluoti ir jie mums meluoja.Bet mes ziurim dar televizija,bet bijau gal ir ja greit uzdrausit,nes jus kazkas valdo,pagalvokit mes jusu kurie meluojate n e r i n k s i m e daugiau.

...

... portretas
Va mūsų 'stojimas' į ES nebuvo demokratiškas, o Rusija... mūsų poLytikai vis mėgsta sakyt kad turim valdžią kokios esam verti; sveikinam Rusiją išsirinkusią jai tinkamiausią prezidentą.

gana

gana portretas
neskaityt lietuva tik saves ir savo soblos komuniagu

VYTAUTAS

VYTAUTAS portretas
LIETUVA,TAI NE TU STORAS,NUTUKĘS KOMSORGAS.LIETUVA SVEIKINA RUSIJOS TAUTĄ,DEMOKRATIŠKAI IŠSIRINKUS GARBINGĄ,PROTINGĄ ŠALIES PREZIDENTĄ SU 85 PROCENTAIS BALSŲ IR 60 SU VIRŠUM BALSAVIMO DALYVIŲ.KIEK LIETUVOJE BALSUOJA.TU Į SEIMĄ SĄRAŠINIS,O TAI JAU NE DEMOKRATIŠKA.SĄRAŠINIUS JAU SENIAI VYT IŠ SEIMO,KAIP PASIUTUSIUS ŠUNIS,NES JIE TEMOKA TIK LOVĮ LAIŽYTI,TAI KRAUJYJE.MANO NUOMONĖ.

Galerijos

Daugiau straipsnių