Quantcast

Įpykusi A. Širinskienė konservatoriams drėbtelėjo iš peties

Grįžti į straipsnį

Jonas

Jonas portretas
Tomai, ar galvoji ką rašai? Jeigu jie nedalyvavo rinkimuose, tai kaip jie atsirado Seime? Neteisėtai? Tai reikia išvyti. O jeigu išrinkti, tai ar svarbu su kokia vėliava? Juk "ta pati panelė, tik kita suknelė."

tomas

tomas portretas
Taigi tie LSDDP-istai nedalyvavo Seimo rinkimuose, tai kokios dar ,,dotacijos" reikalauja?

Algis

Algis portretas
Ir sitie sudziai (kinservatoriai su socdemais) mus valde sitiek metu. Man net vemti vercia. P.S. gal galetu pagaliau pasidometi kas is tikri valdo ir kam priklauso tie investuotojai kurie “investuoa” 11mln ir kokiom salygom. Nes eilini karta plaunami pinigai.

Rasa

Rasa portretas
Pagarba Sirinskenei.naikinkit tuos Lietuvos parazitus.

negerbiu

negerbiu portretas
aš jos visiškai, nes turi tik vieną šventąjį prieš akis.

Širinskienė teisi - dvigubi konservatoriški standartai

Širinskienė teisi - dvigubi konservatoriški standartai  portretas
„Keista, bet trumpa konservatorių atmintis ir dviguba moralė užmiršo, ką suokė prieš dešimtį: „Tai istorinis žingsnis, Seimas parodė savo brandą ir manytina, kad tai bus pirmas žingsnis ir kelias didesnio politinio skaidrumo link“, - Seimo sprendimą drausti juridinių asmenų rėmimą ir partijas dotuoti TIK IŠ VALSTYBĖS BIUDŽETO tuomet sveikino prezidentės patarėja. Tuometinis premjeras A.KUBILIUS taip pat ragino „apskritai uždrausti bet kokią finansinę paramą partijoms fizinių ar juridinių asmenų ir palikti tiktai tas biudžeto dotacijas“. Paradoksas, dešimtmetis praėjo ir KONSERVATORIŲ lūpose siekis skirti valstybės dotaciją partijai tapo blogiu, nes, elementaru - viskas, ką pasiūlo ne konservatoriai ir kas skirta ne jiems - blogis. Tik 11 milijonų iš pensijų fondų karalienės Mortos mokyklos statybai yra gerai, nes tai - konservatorių labui“, - savo feisbuke rašo A. Širinskienė.

nekonservas

nekonservas portretas
neduok Dieve,kad gerb.Sirinskiene sustotu(jie koncervai galibadyti paveikti,tajie moka) ir testu koncerv iniu lanzperdziu nusikaltimus isaiskinti ir juos nubausti

sh

sh portretas
Žinote, kas juokingiausia? Kai begalvių mankurtų facebokinių gauja kimba prie jos išvaizdos. Nesusimąstėte niekada, kodėl visokie tapinai taip desperatiškai bando ją juodinti, krisdami oki žemiausio lygio -lygindami su kažkokiais filmuku personažais ir pan. Ne visada ji teisi, bet 1000 kartu geriau nei koks konservų ar socdemų veikėjas, atidirbinėjantis partijai ar mg baltic.

Metraštininkas

Metraštininkas portretas
Lanspirdžių gauja išsigandusi spaudo kompų klavišus. Kaip koncerte, diriguojant didžiausiam tautos išsigimėliui - tvartelių demonui, kupriukui muzikantui

copy

copy portretas
"G.Kirkilas: investavę pinigus už „Mažeikių naftą" uždirbome" verslas.delfi.lt/archive/articl e.php?id=11919017 Lietuvos Vyriausybei už parduodamas naftos perdirbimo bendrovės akcijas Lenkijos koncernas „PKN Orlen" gruodžio viduryje pervedė 851,829 mln. dolerių. Sudejus abu skaicius gauname, kad uz lenkams Kubiliaus parduotos 40% gamyklos Kirkilas gavo 1,137 milijardai doleriu, kuriuos lengva ranka issvaiste pries pat krize.

...

... portretas
JOKIŲ skolinimųsi naujos ekonominės krizės akivaizdoj!

Anam. Amen

Anam. Amen portretas
Nei pridurt, nei atimt: tokia valstiečių rinkiminė palaikymo gvardija. Čia ne apie raštingumą kalbu...

tam --tiesa-- [konservuota]

tam  --tiesa-- [konservuota] portretas
jei nebutu ,,,padovanojes,,,AMB ,,draugyste,,, lansbirkiniu konservatkgbesnyku gauja butu prichvatizave ir nugriove,arba pardave svedams ,ar lenkams kaip ,kad isgriove tukstancius gamyklu, fabriku ,kolukiu ...,,o mazeikiu nafta ,,atidave dykai wiljamsuj ir dar primokejo 220 milijonu litu..... taip ,kad savo konservatpederastine ,,,,tiesa,,, suusikisk sau y raukus.....

tai-- Liucija -- eik tu geriau meiluziuj

tai--  Liucija -- eik tu  geriau  meiluziuj portretas
mineta padaryk....

NIKA

NIKA portretas
na ko cia kai kurie putojates pries Sirinskiene,kodel tylit,kai is pensiju fondo to isprievartauto gaidziuko bobos mokyklai nures 11 milijonu.Pagalvokit kas baisiau,kai tylomis,aferos budu pinigus pasuka ir nuima saviems tikslams,ar kai isdiskutuojama

TIESA

TIESA portretas
Tegul Butrimienė prisideda prie LDDP rinkimų, "Draugystę" tai .AMB jai padovanojo...veltui!

Liucija

Liucija portretas
Tik valstiečiai gali kapstytis po praeities mėšlyną, bet visiškai nesugeba ir neturi noro pagerinti eilinio LT žmogaus gyvenimo. Nusibotot valstiečiai, tad rinu krautis lagaminų!!!!!

Austėja

Austėja portretas
Teisingiausia būtų,kad lėšas LSDDP skirtų iš savo asmeninių lėšų tie,kas organizavo pirmalaikius rinkimus,taipogi intrigomis suskaldė didžiausią Lietuvos partiją,kūrė ir organizavo valstiečių tarpusavio suskaldymo scenarijus.Gali dalintis kartu ir scenarijų bei instrukcijų autoriai kartu su nuožmiais vykdytojais.Kas JIE žino ne tik jie patys,bet ir visi kritiškai mąstantys ir stebintys politinius procesus piliečiai.P.Širinskienei RESPECT.Gėdinga,kai daugiausia rėkauja patys kalčiausi dėl išprovokuotos situacijos,kurią sukūrė dėl asmeninių ir savanaudiškų tikslų.Bunda ir susivokti pradeda ir patyrę partiečiai,supratę kaip juos išdūrė pagrindiniai perversmo Lietuvoje organizatoriai.Gerai,kad nepavyko ir nebepavyks.

AS manau

AS manau portretas
Kas tie mes matom? Ka jus matote? Jus tikriausiai pasalpiniai ir patys negalit ikurti nei mrtu,nei keniu nei nieko.Tik jums Kas kuria ,kam sekasi tai pavydu.

Nuomone.

Nuomone. portretas
Sirinskiene ,ka ji gali drebteketi.Mat skolinsis Kirkilo ir Bernotavisciaus klanas pinigu ,kad arciau loivio butu,o mokesciu moketojam atiduoti is ju kisenes.Tik buki gali jos drebtelejimais dziaugtis.Jie prie lovio isbuvo daugiausia.Kas pagerejo ju valdymo metu .Auskiniai saukstai,prichvatizuotos pusvelciui imones,viesbuciai?O Sirinskiene manau neilgai viespataus.Reikes prieglobscio i Maskva begti,kaip Uspaskychui .O gyneja Griauziniene dingo .Balso nebeliko.

gerbiu

gerbiu   portretas
Sirinskiene , pagarba -- temt visom jegom y viesuma situos konservatdegeneratus

lygis

lygis portretas
nejau ir davatkos gali pykti nors paskui atgailaus ir gaus isrisima

Stebetoja

Stebetoja portretas
Kam toms partijoms pinigai.tegu be laisvu pinigu partijos egzistuoja.juk partijai nereikia maitinimo.transporto.iseigu.rubu.?

Anonimas

Anonimas portretas
Gerai AGNE varyk ir toliau taip nes tie oziai KGBistai nezino ribu ,magnolija taip pat tyli ,kad jos hebra plauna pinigus,turbut su kgbistes, magnolijos palaiminimu zodiu aferistai.

sputnikas

sputnikas portretas
konfiskuot is lanzperdziu visas moras karalenes ir kad atiduotu ka isvoge.

nuomonė

nuomonė portretas
Drąsi, šaunuolė Širinskienė. Konservatorių siekis - tik trukdyti. Mes tai matom.

Galerijos

Daugiau straipsnių