Quantcast

B. Markauskas: žemę nuomavau, bet nuomos nemokėjau

Grįžti į straipsnį

Sako

Sako portretas
Didelės politikierių gretos mestos prieš ministrą dėl metro kito ne jų žemės.

to Ona

to Ona portretas
Kazin ka Ona pasakytum jeigu tavo zeme kas nors nesiklauses,metu metais susiarinetu ir su tavim net nederintu.

ona

ona portretas
Kai išleido žemės kilojimo įstatymą ir grobė iš savinikų žemes-čia buvo bėda,o kad suarė kelis metys dirvonuojantį,niekeno neprižiūrimą lauką -tai nauda.

nuomonė

nuomonė portretas
Ponas Jakilaiti,gal geriau pasvarstykime apie žemės kilojimo įstatymą,kuomet buvo nusavintos tikrų savininkų žemės atsikeliant iš pasviečio savo menkavertes žemes į gražiuias Lietuvos vietas.O kalbėti apie tai,kad ūkininkas suarė kažkieno neprižiūrimas žemes tiesiog juokinga.Kur gi buvo tuos kelis metus tų žemių savininkas,kai arė jo lauką,po kokiu krūmu jis miegojo? Už bambalinį atradote sesacijąGėda jums.Neturit kaip įkąsti,geriau patylėtumėt.

tai

tai portretas
Klaidas reikia ištaisyti, už žemę sumokėti, o neteisėtai gautą ES paramą grąžinti.

nuomonė

nuomonė portretas
Gal geriau suarti ir prižiūrėti svetimą niekeno neprižiūrimą sklypą,o savininkui atsiradus su juo susitarti dėl atsiskaitymo,negu atsikelti galas žino iš kur savo nederlingas žemes į svetimo žmogaus žemes ir jas nusavinti.Taip padarė dauguma išleidę žemių kilojimo įstatymą. Kodėl tuomet žurnalistai nematė reikalo skelbti tokios neteisybės?Ir dar,tai kodėl tas ūkininkas pats nearė savo žemių,kur jis buvo tiek laiko ir po kokiu krūmu miegojo? Atrado gi sensaciją.

aferistai valdžioje

aferistai valdžioje portretas
kolchoznikai žemgrobiai ir mentai

Taip

Taip portretas
Kritiniai komentarai nepraleidžiami

Ar praleis komentarą?

Ar praleis komentarą? portretas
Nu ir priskreto žurnalistas.Aš taip pat panaudai atidaviau žemės lopinėlį.Panauda,tai reiškia nemokamai,ar to žurnalistas nežino,ar visais būdais stengiasi išprovokuoti ministrą.Aš asmeniškai savo sprendimu džiaugiuosi,nes iš krūmais apaugusio lauko,tapo panašus į normalų lauką.Ūkininkas turi įvairios technikos ir jam vienas juokas sutvarkyti apleistą lauką,o aš nieko nebūčiau padaręs.Tad yra abipusė nauda,kuri neįvertinta pinigais.Kažin ir šitam straipsnyje minėtas atvejas ar ne tas pats,nes tik po trijų metų kažkas praregėjo.

Anonimas

Anonimas portretas
Vietoj prisistaciusiu skaidruoliu sukciai valdzioje.

Kas gali paneigti mano nuomone.

Kas gali paneigti mano nuomone. portretas
Mat visi taske ir sie gali taskyti pinigus.Sukciu sukciai ateina i valdzia.O todel ,kad teisine sistema dirba isvien su sukciais.Juk visi rasote ,matote,kad kuo didesnis sujciu tuo nebaudziamas.O sie,,skaidruoliai,,galimai patys didziausi sukciai.

Galerijos

Daugiau straipsnių