Quantcast

Vasaros turą „Antis“ baigs koncertu Katedros aikštėje

  • Teksto dydis:

Naują savo koncertinę programą pristatanti grupė „Antis“ su koncertais šią vasarą jau aplankė didžiausius Lietuvos muzikos festivalius ir ruošiasi finaliniam turo pasirodymui šį sekmadienį Vilniuje, Katedros aikštėje. Šis „Anties“ koncertas vainikuos „Sostinės dienų 2013“ festivalio bei „Vilnius Music Week“ programą.

Sekmadienį vakare žiūrovai išvys viską, kuo garsėja „Antis“ – naujas ir mėgstamas grupės dainas, įspūdingą Algirdo Kaušpėdo kostiumų šou, videoprojekcijas. Koncerto atidarymui trumpą simfoniją „Anties“ kūrinių motyvais sugros styginių kvartetas, po jų scenoje pasirodę vienos žymiausių Lietuvos roko grupių „Antis“ muzikantai pristatys dainas iš rudenį pasirodysiančio „albumo „Baisiai džiugu!“ ir savo legendinius hitus.

Šiam koncertui „Antis“ savo sudėtį sustiprins pučiamaisiais instrumentais, kurie visuomet suteikia jėgos grupės kūrybai. Koncerto metu žiūrovai scenoje išvys ir naujų „Anties“ dainų muzikos prodiuserį Victorą Diawarą, kuris kelioms dainoms prisijungs prie grupės. Koncerte „Antis“ taip pat pristatys ir vieną dar niekur negrotą kūrinį „Mes – Pasaulio Lietuva“, kurį parašė specialiai pasaulio lietuvių jaunimui ir surepetavo tik šią savaitę.


Šiame straipsnyje: sostinės dienoskoncertasmuzika

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių