Quantcast

Vasarą išlydėti padės „Rasabasa“

Prieš metus grupės "Rasabasa" muzikantai kalbėjo apie muziką ir pirmuosius žingsnius Lietuvoje. Dabar jie, nuveikę krūvą darbų, pasirodys ir festivalyje "Vilnius Music Week 2012".

Vos per metus "Rasabasa" spėjo išleisti du mini albumus, pristatyti porą vaizdo klipų ir muzikos apdovanojimuose M.A.M.A. pelnyti geriausios alternatyviosios muzikos grupės vardą. "Rasabasa" jau po kelių dienų prisijungs prie gausios festivalio "Vilnius Music Week 2012" muzikantų komandos.

Pavasario pabaigoje pristačiusi antrą savo mini albumą vasarą grupė "Rasabasa" pradėjo koncertais. "Per porą mėnesių surengėme kone 20 koncertų Lietuvoje bei Latvijoje. Grojome dviejuose didžiausiuose Latvijos muzikos festivaliuose – "Positivus" ir "Summer Sound". Šią vasarą užbaigsime koncertu Vilniaus muzikos savaitėje. Menų fabrike "Loftas" pradėsime groti penktadienį, rugpjūčio 31-ąją, valandą prieš vidurnaktį, tad kaip tik po mūsų koncerto ateis rugsėjo 1-oji", – sakė grupės vokalistė Rasa Bubulytė.

Rugpjūčio pradžioje pristatę savo naująjį dainos "Arrows" vaizdo klipą pastarąsias savaites grupės "Rasabasa" muzikantai daugiausia dėmesio skyrė naujoms dainoms įrašyti ir dirbo studijoje. Po pasirodymo Vilniaus muzikos savaitėje ir kitų suplanuotų koncertų Lietuvos ir užsienyje grupės lauks Varšuvoje vyksianti Europos muzikos konferencija.


Muzikinių įspūdžių savaitgalis

Rugpjūčio 31 d. menų fabrike "Loftas" savo pasirodymus taip pat surengs "Without Letters", "Fusedmarc" ir svečiai iš Latvijos – duetas "Instrumenti". Į festivalio koncertus Vilniuje iš Kauno galima bus atvykti "Lietuvos geležinkelių" specialiai pritaikytu muzikiniu traukinio vagonu.

Festivalio "Vilnius Music Week 2012" dienomis specialiame vagone gyvai gros "M&D Substance" pritariant vokalistei Justify ir perkusininkui Donny Drumz, improvizuotus koncertus surengs Berta Timinskaitė, Giedrė Smolskaitė, Ieva Zasimauskaitė ir DZDJ.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių