Quantcast

Valentino dieną ir A. Tapinas gavo pasiūlymą paragauti uždrausto vaisiaus

  • Teksto dydis:

Žurnalistas, visuomenės veikėjas Andrius Tapinas virtualioje erdvėje pasidalijo jo dėmesį patraukusia žinute.

„Pastangos nenueina veltui. Štai ir degalinėje jau nebelupamas nei sijonas, nei kelnaitės. Einam į priekį vis dėlto“, – feisbuke ketvirtadienio rytą rašė A. Tapinas.

Jis pasidalijo degalinių tinklo „Emsi“ atsiųsta trumpąja žinute. Šis tinklas praėjusiais metais sulaukė kritikos dėl reklamoje įžvelgiamo seksualinio smurto.

„Susitiko Jonas pupa ir zemyn sijona lupa. Jonai Jonai ka darai? Nesijaudink, bus gerai. Kol zemyn sijona lupo į EMSI visi uzsuko. Su Joninemis“, – tokia be lietuviškų raidžių ir dalies skyrybos ženklų žinute su Lietuvos žmogaus teisių centru pradėjusiais metais prieš Jonines pasidalijo viena tautietė.

Tuomet dėl moteris žeminančios žinutės „Emsi“ vadovui buvo skirtas Lygių galimybių kontrolierės įspėjimas.

 

A. Tapino „Facebook“ nuotr.

Šį kartą klientams siuntinėjamos žinutės yra santūresnio turinio: „Susitiko žirnis pupą, bet kelnaičių jai nelupo. Žirnis pupą pabučiavo, jiems akyse sužaibavo ir jie nutarė kartu, obuolių ragaut draustų. Šiandien „Emsi“ degalinėse, meilės dienos proga, vaišiname obuoliais. “

Portalui susisiekus su degalinių tinklo atstovais, šie klausimus prašė atsiųsti raštu. „Jeigu pasirodys mums aktualu, atsakysime“, – teigė telefonu atsiliepusi moteris.



NAUJAUSI KOMENTARAI

aha

aha portretas
ir aš tokį gavau, nors jokio ryšio su ta firmele neturiu. Net automobilio neturiu. Idomu iš kur nr žino

aha

aha portretas
dar ne visi debilai emigravo

Tam idomu

Tam idomu portretas
perskaityk dar karą straipsnį, žioply, tada suprasi "prie ko " Tapinas
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių