Quantcast

Užsitęsęs merginimas

Užsitęsęs merginimas

Jūs susitikinėjate metus. Susitikinėjate rečiau nei norėtumėte. Bet jis toks užsiėmęs! Porą kartų per mėnesį vakarieniaujate restorane, vėliau, abipusės aistros apimti, važiuojate pas jus. O rytą jis jus švelniai pabučiuoja ir dingsta dviem savaitėms.

Jis labai atidus, skambina kiekvieną dieną, pasakoja, ką tą dieną matė, jautė, klausia patarimų, domisi jūsų reikalais. Kitaip tariant, jums pasisekė, kad turite gerą draugą ir meilužį. Vis dėlto kažkas jums nepatinka. Nematote net menkiausio jo bandymo pagilinti ir išplėsti jūsų santykius. Išvaikėte visus savo vyrus, kad paruoštumėte erdvės perspektyviam, kaip jums atrodo, romanui, bet jis kažkodėl stringa. Jūs netgi nesibarate, nes nėra prie ko prikibti. Kas jūs tokia, kad galėtumėte ko nors iš jo reikalauti? Draugė pataria rėžti tiesiai: „Aš tave myliu. Tu mane irgi. Gyvenkime kartu“. Bet jums lengviau mirti, negu tai ištarti. Tai ne jūsų ir apskritai ne inteligentiškų santykių stilius. Vis dėlto žinote, ko norite: kad vyras kiekvieną vakarą būtų greta, tegul ir be spaudo pase. Bet jis būtų jūsų, tikrai jūsų. O jūs – jo.

Jūsų puikus charakteris ir ištvermė. Su jumis nepaprastai patogu lengvai, be įsipareigojimų bendrauti. Esate graži, protinga, išsilavinusi, inteligentiška. Su jumis ne gėda pasirodyti visuomenėje, malonu ir lovoje. Tai kam griauti tą idilę? Juk jūs nieko neprašote ir viskuo esate patenkinta! Taip? Ne, ne taip.

p>O jeigu ne taip, vadinasi, reikia mokėti kovoti už save ir bandyti romaną pasukti jums reikiama linkme.

Tapkite labiau nenuspėjama, nei esate iš tiesų. Šiek tiek nepastovi. Suardykite įprastą santykių ritmą. Jis skambina kas vakarą po dešimtos? O jūsų nėra namie. Ir mobilusis ryšys neveikia. Ir rytoj, ir poryt. Kas atsitiko? Ogi nieko ypatinga. Šiaip... Visokie reikalai...

Nedidelė pauzė – ir viskas normalu. Iki kito karto. Priešo pusėje iškart kils panika. Jis su nerimu pastebės, kad slystate jam iš rankų. Ką tokiu atveju darytų inteligentiškas žmogus? Sustiprintų dėmesį. Padidintų aktyvumą (juk jūs jam patinkate, jis nenori jūsų prarasti taip pat, kaip ir jūs jo).

Kai šiek tiek nurims – pradėkite iš pradžių. Sugalvokite ką nors netikėto, pritrenkiančio. Tarkime, po tradicinės vakarienės restorane kultūringai padėkokite ir pareikškite, kad, deja, negalite tęsti „banketo“. Jums tikrai labai gaila, siaubingai pasiilgote, deja, šiandien – niekaip. Šiandien turite labai svarbų susitikimą,. „Klientas“ namo eina giliai susimąstęs.

Po visų šių „fokusų“ jūsų inteligentas tikrai pasiteiraus, kas vyksta, gal atšalo jūsų jausmai, o gal susiradote kitą. Tai yra pirmasis pradės svarbų pokalbį. O jums to ir tereikia. Dabar ramiai, inteligentiškai išsiaiškinkite, kas ką myli ir kieno kokie ateities planai. Jeigu pokalbio rezultatas jūsų nepatenkins, turite teisę kultūringai įsižeisti. O jūsų įsižeidimas – ne kas kita, kaip ultimatumo forma. Tada jam teks priimti vienareikšmišką sprendimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių