Quantcast

Plokštelės pristatymą gardino aštuonkojai

Plokštelės pristatymą gardino aštuonkojai

Uostamiesčio muzikos ir maisto gurmanai žiemą pasitiko šiltai ir šventiškai. Pirmąją snieguoto metų laiko dieną viešbutyje „Baltpark“ rinkosi Stepo Januškos gerbėjai, kuriems nesvetimas ir subtilių valgių skonis. Vakaro metu dainininkas pristatė naujausią solinį albumą „Ar prisimeni mane?“, o viešbučio virtuvės personalas – iš stažuotės Prancūzijoje atsivežtų įgūdžių rezultatus.

Ketvirtąjį solinį albumą publikai pristatęs Stepas Januška ir šįkart pasirinko romantišką tematiką – apie tai byloja ir plokštelės pavadinimas. „Taip darbą pavadinau todėl, kad albume yra daina tokiu pat pavadinimu. Jis – labai gilus, tad nusprendžiau taip pavadinti ir visą albumą“, - „Vakarei“ pasakojo autorius. Pirmasis S.Januškos solinis darbas dienos šviesą išvydo dar 1998-aisiais, tačiau klaipėdietis paneigė prielaidą, jog jo vadovaujamos grupės „Studija“ kūrybos gerbėjai gali ir nebeišgirsti.

„Šiuo metu rengiamės išleisti DVD plokštelę. Vasarį uostamiestyje surengsime tikro garso koncertą. Jis taip pat pasirodys diske“, - žadėjo S.Januška. Jis nuogąstavo, kad grupę paliko vokalistė Rūta Ščiogolevaitė, tačiau „Studija“ rankų nenuleidžia ir intensyviai ieško pamainos solinę karjerą pradėjusiai dainininkei.

Albumo pristatymo metu svečiai turėjo progą įvertinti viešbučio „Baltpark“ virėjų meistriškumą. Iš kelionės po Prancūziją grįžę maisto ruošimo specialistai klaipėdiečiams demonstravo, ko juos išmokė tenykščiai virtuvės virtuozai. S.Januškos svečiai ragavo aštuonkojųdrebučiuose, geldelių su viskio pavilgu, kalakuto krūtinėlės su rome mirkytomis slyvomis bei žuvies su raudonų ikrų ir šampano padažu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių