Quantcast

Nori ir diedukų

"Eurovizijos" dainų konkurse Rusijai atstovausiantis folklorinis kolektyvas "Buranovskije babuški" (rus. – "Buranovo bobutės") ne tik neketina atsisakyti karjeros po šio renginio, bet jau kalba apie naujų narių, galbūt net diedukų, priėmimą.

"Su džiaugsmu ir su malonumu. Turėsime "Buranovo bobutes ir diedukus". Nieko sunkaus", – pareiškė viena ansamblio narių Olga Tuktariova pirmadienį per spaudos konferenciją Baku po pirmosios savo konkursinės dainos repeticijos Krištolinėje halėje, kur gegužės 22–26 d. vyks "Eurovizijos" konkursas.

Savo dalyvavimą 2012 m. Europos dainų konkurse O.Tuktariova laiko didžiausiu savo kūrybiniu pasiekimu.

"Svarbiausia mums dalyvauti. Kad mūsų tėvynė sirgtų už mus. Tai, kad atsidūrei dėmesio centre, – gerai. Tačiau pergalė mums nėra svarbiausias dalykas", – pareiškė dalyvė.

Atsakydama į žurnalistų klausimą, ar Udmurtija, jei bobutės pasiektų pergalę Baku, sugebėtų suorganizuoti "Eurovizijos" konkursą kitąmet, solistė atsakė: "Esame pasirengę konkurso dalyvius priimti Buranove."

"Buranovskije babuški" pabrėžė, kad joms labai svarbūs jų nacionaliniai kostiumai, su kuriais jos pasirodys konkurse ir kuriuos jos paveldėjo iš savo močiučių. Ne mažiau svarbūs ir jų papuošalai, kurie, anot solisčių, saugo nuo piktųjų dvasių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių