Quantcast

N. Bunkė sulaukė viešo namus nusiaubusio V. Dilio atsiprašymo

Sekmadienio rytą dainininkės Natalijos Bunkės namus nusiaubęs krepšininkas Vilmantas Dilys atsipeikėjo. Antradienio pavakarę buvęs dainininkės mylimasis atsiprašė ir jos pačios, ir visų, kuriuos įskaudino.

Krepšininkui policija už nedidelį chuliganizmą skyrė 43 eurų baudą. Iškart po incidento, kurį matė mažametis sūnus, dainininkė atvirai pareiškė, kad bijo dėl savo ir jo gyvybės. Net kreipėsi į buvusį Vidaus reikalų ministrą Saulių Skvernelį ir sulaukė jo palaikymo. Visgi vėliau N. Bunkė kiek atlyžo ir net prasitarė, kad atleistų V. Diliui, jei tik jis atsiprašytų. Santykių sulipdyti, matyt, tikėtis neverta, bet moteris pažadėjo bent atsiimti policijai rašytą pareiškimą. 

Atsiprašymo N. Bunkė sulaukė – sportininkas jį išplatino viešai:

„Kreipiuosi i visus su didžiuliu apgailestavimu dėl savo padarytų veiksmų. Noriu visų nuoširdžiai atsiprašyti už savo netinkamu elgesiu sukeltas visiems neigiamas emocijas... Suvokiu, jog turiu problemų, kurias privalau išspręsti.

Noriu žaisti krepšinį, dirbti savo mėgstamą darbą, įgyvendinti savo svajones, būti geras tėvas ir rodyti tinkamą pavyzdį, todėl dėsiu visas pastangas ne tik ištaisyti klaidas, bet ir atgauti visų pasitikėjimą manimi. Tokiu, kokiu buvau tą rytą,  būti nenoriu!

Mieli draugai, artimieji: aš pasitaisysiu! Atleidimo prašau savo mylimos moters, kuriai suteikiau tiek skausmo, pergyvenimų, baimės ir padariau žalos... Pasižadu, jog viską ištaisysiu, ir su Jūsų visų supratingumu, palaikymu tai padarysiu kuo greičiau“, – viešai apgailestavimą išreiškė V. Dilys. 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Centras

Centras portretas
Nesupranti ar apsimeti ? Per tokias "bunkes", "aksanas" ir jų chakalius Lietuvoje propaguojama rusiška turginė muzika ir rusiškas gyvenimo būdas. Įdomu, kas suinteresuotas, ksd Lietuva ir toliau išliktu Rusijos provincija ? Gal Vatikanas ?

To Centras

To Centras portretas
Nelabai suprantu del rusu ambasados? Matyt nelabai orientuojates aplinkoje. Jei nera ka parasyti ar greiciausiai proto per mazai, tai nereikia ir rasyti veju.

Centras

Centras portretas
Tokiais straipsniais Lietuvoje populiarinama rusiška zekų "kultūra" ir tai daroma stabiliai. Matomai Rusijos ambasada už tai redakcijoms gerai moka. Kam rūpėtu kažkokio trečiarūšio krepšininko ir papais dainuojančios "pevicos" tarpusavio razborkės ?
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių