Quantcast

I. Narkutė atskleidė įgyvendinusi ypatingą projektą – susilaukė dukters

  • Teksto dydis:

Dainininkės Ievos Narkutės ir jos vyro Mindaugo Šeduikio gyvenime – švytėjimas: hito „Raudoni vakarai“ atlikėja pagimdė dukrelę.

3700 gramų svorio mergaitė, kurią laimingi tėvai pavadino Ona, gimė lapkričio 8 dieną.

Šia nuostabia naujiena, papuošta romantikos gaidelėmis bei rašytojos sugebėjimais, 29-erių moteris, pasidalijo feisbuke.

„Praėjusią savaitę įgyvendinau svarbiausią ir didžiausią savo gyvenimo kūrybinį projektą. Projektą be „soundcheck'ų“, be generalinių repeticijų, be dizainerių suknelių ar plojimų. Projektą be biso. Praėjusį antradienį, skaisčiai šviečiant šaltai lapkričio saulei pas mus atkeliavo Ona. Mažylė, nuausta iš svajonių ir debesų, jau žinanti visa, ką reikia žinoti, ką taip dažnai mes, augdami, pamirštam. Sveika, drūta, visi pilni 3700 g meilės“.

Jausmingos, liūdnos ir patriotinės dainos „Raudoni vakarai“ atlikėja ne tik prašė šeimai šviesių linkėjimų, bet ir kitas moteris ragino gimdyti: „Šitam naujam trapiam laike, kas minutę pilnam naujų atradimų, siųskit mūsų mažai šeimynai pačius geriausius linkėjimus, susitariam? Ir, susimildami, gimdykit patys! Nes man jau dabar, nepraėjus nė savaitei, aišku, kad čia tikrai bus pats didžiausias mano gyvenimo nuotykis“.

Rugsėjo mėnesį Vilniaus Antakalnio rajone esančioje Išganytojo bažnyčioje jaukios ceremonijos metu ištekėjusi I. Narkutė negailėjo gražių žodžių gydytojams: „Prie šito smarkaus projekto sėkmingo įgyvendinimo labai stipriai prisidėjo puikūs specialistai, dirbantys Vilniaus miesto Klinikinės ligoninės 2-ame gimdymo skyriuje. Ypatingas ačiū ir linkėjimai gydytojoms V. Navickienei ir I. Labanauskaitei“. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių