Quantcast

Sekmadienį Pakruojo dvare – vintažinis suvažiavimas

  • Teksto dydis:

Sekmadienį, Pakruojo dvaro Gyvajame muziejuje Baroną aplankys ypatingi svečiai iš Prancūzijos, keliaujantys legendiniais automobiliais.

L’Impérial Classic  - tai vienintėlė prancūzų kompanija organizuojanti senovinių automobilių ralį po visa pasaulį, kartu suvienijanti greičio, elegancijos ir išskirtinių automobilių entuziastus. Birželio 5-14 dienomis būtent jie atvyks į Baltijos šalis, per kurias keliaus senoviniais sportiniais automobiliais.

Toks ralis organizuojamas jau dešimtus metus iš eilės. Šie ponai kasmet savo senovinių automobilių raliui pasirenka vis kitą šalį - jau yra aplankę Indiją, Portugaliją, Siciliją, Islandiją ir pan. O šįmet savo kelionės tikslu pasirinko Baltijos šalis.  Pradėję kelionę Vilniuje, aplankys Trakus, Palūšę  o birželio 7 dieną apie 18 valandą pasimėgauti viduramžių puota ralio dalyviai atvyks į Pakruojo dvarą.

Nepraleiskite progos išvysti legendinius automobilius kelyje – atvyk į Pakruojo dvarą ir pasitik keliaujančius!

Dalis atvykstančių automobilių:

Jaguar MK2 grise, Mustang 1967 noire, Mustang GT350 blanche, Mercedes 300 SL grise, Bentley bleue, BMW 328, jaguar XK140, Aston Martin DB5, Jaguar XK 150 S bleue, Mercedes 300 SL grise, Ferrari 250 GT, DS cabriolet, Mercedes 280 SL blanche, Jaguar XK 120 rouge, Porsche 356, Lamborghini 350, Porsche 911 S blanche, Mercedes 280 SL

Daugiau informacijos apie L’Impérial Classic  projektą rasite čia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių