Quantcast

Tragedija Radviliškio rajone: automobilis partrenkė ir mirtinai sužalojo senolį

  • Teksto dydis:

Sekmadienio vakarą Radviliškio rajone automobilis partrenkė ir mirtinai sužalojo vyrą.

Nelaimė įvyko apie 17.10 val. kelio Jonava–Kėdainiai–Šeduva, 89-ame kilometre, pirmadienį pranešė Policijos departamentas.

Anot pareigūnų, vyro, gimusio 1991 metais, vairuojamas automobilis „Nissan X-Trail“ partrenkė ir mirtinai sužalojo ant kelio važiuojamosios dalies klūpintį 73 metų pėsčiąjį.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo.


Šiame straipsnyje: Radviliškisavarijavyrassenolismirtinas sužalojimasavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

Nuomonė

Nuomonė portretas
Rašykit, kad piemuo suvažinejo subrendusį vyrą. Bus tiksliau. Senolis- tai kai virš 90, o iki 50 metų visi tik piemenys prieš juos. Ypač KD žurnaliūgos, sprendziant iš jų rašliavų dažniausiai išvis tik pienburniai....

Ela

Ela portretas
O ko jis meldėsi ant kelio važiuojamosios dalies,? tam yra bažnyčia. Tokiu laiku jau tamsu, vairuotojas tikrai galėjo ir nepastebėti. Manau ,kad senasis buvo ir be atšvaistų. Specialiai vairuotojas tikrai ant jo nevažiavo . Užuojauta.

Sėkmės

Sėkmės  portretas
Ko tie seniai valkiojasi per tokį orą.Netoliese reikia eiti i parduotuves o kitus reikalus reikia atidėti kol oras truputėlį pagerės .O tas kas premijas "dalina" už senius numštus tas senatvės nesulauks ir nudvės kai šuo valkata..Nekask duobę kitam ,nes pats į ją įkrisi..Šunis gelbėkit ,kates, nuo parazitų nudvėsite ,nereikės ir mašinai partrenkti.Nesulauks senatvės ,Sodros komentaras , pasirašė nuosprendį.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių