Quantcast

Uostamiesčio gatvėmis važinėjo girtas ukrainietis

  • Teksto dydis:

Ankstų ketvirtadienio rytą apie 5.54 val. patruliuojantys Patrulių rinktinės pareigūnai Minijos g. pastebėjo pavojingai manevruojantį automobilį „Lada Kalina“ su ukrainietiškais valstybiniais numeriais.

Pareigūnų sustabdytas ir paprašytas atidaryti automobilio langą vairuotojas to padaryti nesugebėjo, o atvėrus dureles, nuo vyro sklido stiprus alkoholio kvapas.

Nemokantis lietuvių kalbos, kažką nerišliai murmenantis ir sunkiai aplinkoje besiorientuojantis vyras atsisakė tikrintis blaivumą alkoholio matuokliu, pateikti pareigūnams savo ar automobilio dokumentus ir sėsti į pareigūnų automobilį.

Patruliams teko uždėti antrankius ir nuvežti vyrą į ligoninę kraujo mėginiui paimti.

Netrukus paaiškėjo, jog girtas Klaipėdos gatvėmis važinėjosi 1980 m. gimęs Ukrainos pilietis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ankstyvas zvejys

Ankstyvas zvejys portretas
Siek tiek reiketu pataisyti straipsni. Ne patruliai pastebejo, o buvo iskviesti, kad ta pijokeli is masinos islaipintu. Bet 112 saunuoliai, sureagavo ir po 5 min jau buvo priremtas vyrukas.

Anonimas

Anonimas portretas
Maidanietis

Klaipedietis

Klaipedietis portretas
O aš pasakysiu taip-kad tie ukrainiečiai greitai puse Lietuvos užims nera paslaptis.Duoda jiems darbą,butus.Priima visur su beveik ne pagarba.O kodel jie nepaselieka savo Ukrainoi ir nedaro tvarkos savo valstybėje?Chocholai pasaulyje reputacija turi nelabai kokia.O kad neblaivus už vaira sedo tai jam tikriausiai rodosi normalu.Varyt,varyt,varyt!!!!!
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių