Quantcast

Plungės rajono gyventojas pakorė dviejų kaimynų šunis

Pareigūnai bandys aiškintis, kodėl Karklėnų kaimo gyventojas pakorė du kaimynų šunis. Policininkai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl žiauraus elgesio su gyvūnais.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Plungės rajono pareigūnus pasiekė žinia, kad vienas Karklėnų kaimo gyventojas gali būti nudaigojęs du šunis. Žmonės minėjo matę juos pakartus.

Į įvykio vietą atvykęs policijos pareigūnas bandė kalbinti kaimynų įtarimų sulaukusį vyrą, tačiau jis pradžioje bandė neigti kaltę. Tačiau policininkai atidžiai apžiūrėjo šio vyro sodybą ir pastebėjo vienoje vietoje išpjautą velėną, o po ja – iškasinėtą žemę.

Kai pareigūnas pradėjo domėtis, kas šioje vietoje gali būti užkasta, 70-metis vyras prisipažino pakoręs dviejų kaimynų augintinius ir juos užkasęs. Įtarimai dėl žiauraus elgesio su gyvūnais pateikti dar vienam šio kaimo gyventojui, kuris gali būti prisidėjęs prie šių veiksmų.

Panašu, kad pensininkas supyko, kad kaimynų šunys atbėga į jo kiemą. Galbūt keturkojus čia viliojo šeimininko kalės kvapas.

Kad ir kaip būtų, kaimo žmonės įsitikinę, kad kaimynas galėjo kitaip išspręsti konfliktinę situaciją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

suo

suo portretas
reik iskviesti tarnibas bet tie kurie kare ar nuodija givunus kitame givenime atgims tais paciais givunais

to zinovas

to zinovas portretas
KAD PASPRINGTUM PATS TAIS PAČIAIS ŽIURKIŲ NUODAIS...

jž portretas
Negerai ,jog žmonės laiko palaidus šunis,tikrai esu prieš,nes saugu nėra nei aplinkiniams,nei patiems gyvūnams,bet šitaip elgtis gali tik nusidegradavę išpuvusiomis smegenimis dvikojai padarai - zombiai... Jie baisesni už bet kokį aršiausią žvėrį...Kol bausmės nebus protingos ir stipriai pakeistos,tol tokios dvikojės šiukšlės ir toliau terš žemę...
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių