Quantcast

Klaipėdietis kaltinamas vandališku išpuoliu mačete

  • Teksto dydis:

Klaipėdos apylinkės prokuratūros prokuroras teismui su kaltinamuoju aktu perdavė baudžiamąją bylą, joje ne kartą anksčiau teistas 28-erių klaipėdietis kaltinamas vandališku išpuoliu mačete. Išpuolis buvo įvykdytas bare.

Ikiteisminį tyrimą organizavo Klaipėdos apygardos prokuratūros Klaipėdos apylinkės prokuratūros prokuroras Kęstutis Veitas. Tyrimą atliko Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Klaipėdos miesto policijos komisariato pareigūnai.

Kaip pranešė prokuratūra, tyrimo duomenimis, pernai rugsėjį, šviesiu paros metu kaltinamasis užpuolė viename Klaipėdos miesto bare buvusį vyrą.

Pastarajam sėdint prie stalelio su kitais asmenimis, užpuolikas, prisidengęs veidą medicinine kauke bei akiniais nuo saulės, apipurškė minėtą vyrą ašarinėmis dujomis ir pasikėsino į jį mačete.

Įtariama, kad tokį klaipėdiečio elgesį lėmė tarp abiejų vyrų buvę asmeniniai nesutarimai. Šio konflikto metu nukentėjo ir dar vienas baro lankytojas, kuris besigrumiančius vyrus mėgino išskirti. Jam mačete sužalota ranka ir taip nežymiai sutrikdyta sveikata.

Po incidento užpuolikas iš įvykio vietos pasišalino, tačiau policijos pareigūnams pavyko operatyviai nustatyti jo asmenybę bei jį sulaikyti.

Recidyvistu pripažintam užpuolikui pareikšti kaltinimai dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Už šiame straipsnyje numatytas nusikalstamas veikas asmenys gali būti baudžiami viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Baudžiamoji byla perduota nagrinėti Klaipėdos apylinkės teismo Klaipėdos miesto rūmams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nebėr kantrybės

Nebėr kantrybės portretas
Laikas vyti iš Lietuvos velniop visus rusakalbius ukrainiečius, gudus ir pydo razzkas.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių