Quantcast

Vandalai nusitaikė į čiuožyklą Teatro aikštėje

Ledo arena prie kalėdinės eglutės Teatro aikštėje vilioja ne tik pramogauti norinčius klaipėdiečius, bet ir piktavalius. Kiekvieną naktį, lyg kokie piktieji elfai, jie lipa per čiuožyklą juosiančią tvorą ir krečia eibes.

Apie tai savo „Facebook“ paskyroje pranešė viešosios įstaigos „Klaipėdos šventės“ darbuotojai. Stebina naktinių vandalų noras daryti bloga, pakenkti.

Įstaigos projektų vadovė Živilė Putnienė pasakojo, kad kartais tokių nelaukiamų svečių sukelta žala būna labiau moralinė, bet vis tiek labai nemaloni. Antai praėjusio penktadienio naktį pavogtas rėmelis, kuriuo naudojasi čiuožti nemokantys vaikai.

Dingsta smulkūs dalykai, kurie vėliau randami numesti kažkur atokiau aikštėje.

Kartą po kitos nakties pastebėta, kad buvo ištampyta laistymo žarna, darbuotojai rado išnešiotas eglutes, kurios buvo sustatytos čiuožyklos centre.

„Facebook“ paskyros „Klaipėdos šventės“ nuotr.

Vaizdo kameros fiksuoja aplinką iš aštuonių pozicijų, todėl matomi ne tik įsibrovėlių veiksmai, bet ir veidai. Jei bus padaryta žymesnė žala, policininkai nesunkiai nustatys kaltininkus.

Kartą kameros užfiksavo vaikiną, kuris tyčia šlapinosi prie generatoriaus.

Tikimės, kad pareigūnai mums padės išsaugoti klaipėdiečiams patikusią pramogą.

Tokie piktavaliai dažniausiai pasirodo iki pirmos ar antros valandos nakties.

Ledas traukia ir keistuolius.

Pastebėta, kad kiekvieną naktį, tuo pačiu laiku prie čiuožyklos ateina viena moteris. Ji visada sustoja toje pačioje vietoje ir apie 20 minučių žiūri į ledo arenos centrą.

Ši moteris nieko blogo nedaro, pastovi ir nueina, bet judesio davikliai suveikia, darbuotojai gauna signalą ir pabunda iš miego.

„Teks kreiptis į policiją ir prašyti, kad iki vėlumos dažniau apsilankytų Teatro aikštėje. Iki šiol nakčiai netverdavome tvora visos ledo arenos, bet panašu, kad teks tai daryti. Kiekvieną naktį kažkam prireikia būtinai perlipti tvorą ir kažką nuveikti ant ledo. Džiaugiamės, kad kol kas niekas nesusižeidė ir nepadarė didelės žalos, bet niekada negali žinoti, kada bus pirmas kartas. Tikimės, kad pareigūnai mums padės išsaugoti klaipėdiečiams patikusią pramogą“, – kalbėjo Ž. Putnienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Čerlis

Čerlis portretas
Gal ji pati to nežino ,gal žmogui menaholija,je negadina nieko ,gal ir nekalta

Svečias

Svečias portretas
"Judesio davikliai suveikia ir darbuotojai pabunda iš miego..." Tai gal reikia nuvažiuoti ir paklausti tos moteriškės, kodėl kiekvieną naktį ten stovi ir budina darbuotojus?

Kodėl piktinatės?

Kodėl piktinatės? portretas
Vyksta naktinis gyvenimas. Ne visi juk naktį miega. Kai kas grįžta iš atliktų veiklų po padaryto prostatos masažo kokio netoli esančio viešbučio klientams, eina tuo pačiu keliu, tą patį metą toje vietoje įpratę išspjauti melagingai neva nurytą kokio užsienio veikėjo ar vilniečio spermą...o čia! Jų įprastą vietą užėmė čiuožykla. Jų negalima bausti. Čia jų gyvenimas. O pagaut mėginsit Sakys jog serga lunatizmu. Niekaip negalima tokiam asmeniui ką sakyti. Norės, šlapinsis ant generatoriaus, norės, po eglute apsigyvens. Čia jų teisės.
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių