Quantcast

Vaiduoklių medžiotojas

Vaiduoklių medžiotojas

Viktoras Uspaskichas pradėjo medžioti vaiduoklius.

Gavęs į viešuosius interesus už savo firmos protegavimą Maskvai, surengė Seime Artūro Zuoko laiškų skaitymus. Kad ir Vilniaus meras būtų pakabintas ant to paties kabliuko. O kai abu labu tokiu, tai ir kaltinimai vienas kitam yra nieko verti.

Geras senas sovietų propagandos triukas. Patys grobė vieną valstybę po kitos, o imperialistais pravardžiavo visas valstybes, kurios nepriklausė komunistiniam blokui.

Kai ant nuospaudų dėl SAPARD lėšų užmynė valstybės kontrolierė, V.Uspaskichas paskleidė rūką. Kažkas iš Lietuvos Briuselį spaudžia rašyti neigimas išvadas apie eurų panaudojimą.

Bet pavardės nesako. Nežinąs - neturįs slaptosios tarnybos. Guodėsi. Beje, tuo mėgo guostis ir Vytautas Šustauskas.

Buvęs kontrolierius Jonas Liaučius nieko blogo nerado dėl SAPARD milijonų, sukištų į V.Uspaskichui artimą „Krekenavos agrofirmą“. Ir atrasti negalėjo. Buvęs kontrolierius - už privačią iniciatyvą. Įsitikinimai tokie stiprūs, kad net tarnybinio keturių kambarių buto nenori grąžinti uostamiesčio savivaldybei. Lauks, kol iškraustys jėga.

O Rasa Budbergytė, J.Liaučiaus įpėdinė, atėjusi į postą palaiminus Darbo partijai ir dantį griežiant socdemams, kaltina, kad „Krekenavos agrofirma“ gavo 8,7 mln. litų daugiau nei galėjo.

Todėl V.Uspaskicho apmaudas liejasi tiek, kad ėmėsi gąsdinti lietuviškais vaiduokliais, kurie sugeba paveikti Europos klerkus.

Dėl visa ko reikia paskleisti įtarimų Europos klerkų sąžine. Gavus jų neigiamas išvadas, Seime bus galima sukurti tris komisijas. Viena tirs V.Uspaskichą, o kitos dvi ieškos vaiduoklių, kurie suformavo Europai neigiamą „Krekenavos agrofirmos“ ir Darbo partijos lyderio įvaizdį.

Viena komisija vaiduokliu pripažins Artūrą Zuoką. O kita staiga prisimins, kas Lietuvoje dėl visko visada būdavo kaltas.

Vytautas Landsbergis!



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių