Quantcast

Uostamiestyje – dar viena benamio gūžta

Uostamiestyje, netoli miesto centrinio stadiono, plečiasi dar vienos asocialaus asmens valdos. Aplinkinius gyventojus piktina augantis šiukšlynas, kurį didina atliekas kaupiantis asocialus žmogus, čia pat susikūręs savo gūžtą.

Už Klaipėdos centrinio stadiono gyventoja pastebėjo šiukšlių krūvą ir pasidalino informacija vienoje „Facebook“ grupėje.

Pasak moters, besikaupiantis šiukšlių kalnelis toje vietoje buvo pastebėtas dar prieš devynis mėnesius ir jis nuolat didėjo.

„Ten paliktų šiukšlių vis būdavo, bet tiek daug pamačiau pirmą kartą ir pagalvojau, gal kažkas tiesiog atvežė ir paliko čia atliekas“, – rašė gyventoja.

Įrašą komentavę klaipėdiečiai tikino, kad netoli tos vietos savo buveinę įkūrė valkataujantis asmuo, kuris ir neša čia tas atliekas.

Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėja Inga Kubilienė teigė, kad pranešimų apie asocialų asmenį ir sąvartyną skyrius iki šiol nebuvo gavęs.

„Pranešimų apie šį atvejį dar negavome, bet, dabar jau žinodami problemą, šiukšlyną sutvarkysime operatyviai per kelias dienas“, – tikino I. Kubilienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

..visi šie vargdieniai

..visi šie vargdieniai portretas
dabartinės sukčių ir įteisintų grobiku aukos nesugebėję išsaugoti savo pagrindinio būsto, iš nevilties ir išeities nematymo kritę į girtuoklystę..Ruoškitės ir jūs. Kuomet įvarys valdžia visuotinį būsto mokestį (2% nuo vertės) tai ar neatsidursi ponas Stebintis šitų pačių bomžų tarpe?

Stebintis

Stebintis portretas
Visi šie vargdieniai nenukrito iš dangaus, visi jie turėjo pradą ant žemės. Savo noru pasirinko šį kelią, kuriuo ir eina. Taip jie žmonės. Kurie jų labai gailit, priimkit į savo būstą .

Anonimas

Anonimas portretas
Žmogus savoi vslstybei turi jaustis reikalingas ir aprupinttas tam yra skiremos europos sajungos lėšos
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių