Quantcast

Klaipėdos rajone per pratybas bus šaudoma į Baltijos jūroje esančius taikinius

  • Teksto dydis:

Klaipėdos rajone, Kairių poligone, pratybų metu bus šaudoma į Baltijos jūroje esančius taikinius, antradienį pranešė Lietuvos kariuomenė.

Pasak pranešimo, rugpjūčio 29-30 dienomis vyksiančiose pratybose dalyvaus Vokietijos kariuomenės 155 mm savaeigės haubicos „PzH2000“, jomis bus atlikta per 100 šūvių į taikinius jūroje, esančius 15-25 kilometrų atstumu nuo kranto.

Koviniai šaudymai vyks nuo 9 val. iki 20 valandos. Šaudymo rajone bus apribota laivyba, oro erdvė, taip pat patekimas į Kairių poligoną.

Koviniai šaudymai Kairių poligone yra įprasta artileristų rengimo dalis, tokias pratybas reguliariai rengia Lietuvoje dislokuoti sąjungininkai ir Lietuvos kariai.

Tokio tipo haubicomis taip pat yra ginkluotas Lietuvos kariuomenės Pėstininkų brigados „Geležinis Vilkas“ Generolo Romualdo Giedraičio artilerijos batalionas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kairių bendruomenė

Kairių bendruomenė portretas
Neimanoma namuose buti.Šunis dėl streso laksto kaip pakvaše.Idiotu gauja.

Susirūpinęs

Susirūpinęs  portretas
Aha,žuvys ne gyvūnai.Jas galima nuodyt,gaudyt ir antalerija šaudyt..A pakol vyks ta perestrielka,nervuotus ir antalerijos garsų bijančius ukrainiečius kur-Į Radviliškį ar į Kriūkenavą išveš pralaukt pakol nesibaigs komedija?

aš portretas
Per Naujus metus leisti fejerverkus tai stresas gyvūnams ir invaziniams xoxolams, o šaudyti gatvėse ja jau norma.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių