Quantcast

Kelininkai uostamiestyje trikdė eismą

Uostamiesčio vairuotojai ketvirtadienį keikė kelininkus. Dėl remonto darbų žiedinėse sankryžose susidarė automobilių spūstys. Miesto valdžia įspėjo kelininkus, kad šie nevykdytų darbų piko metu.

Uostamiesčio vairuotojai ketvirtadienį keikė kelininkus. Dėl remonto darbų žiedinėse sankryžose susidarė automobilių spūstys. Miesto valdžia įspėjo kelininkus, kad šie nevykdytų darbų piko metu.

Gatvių remonto darbai ketvirtadienį buvo atliekami pagrindinėse miesto arterijose. Kelininkai lopė Baltijos ir Taikos prospektų bei Baltijos prospekto ir Šilutės plento žiedines sankryžas.

Prie jų nusidriekė automobilių eilės. Vairuotojai piktinosi, kad tenka stovėti spūstyje, darbai atliekami dienos metu, kaip eismas yra intensyvus.

Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda tvirtino, kad apie situaciją yra informuotas.

„Pastebėjome. Ryte nežinojome, kad kelininkai dirbs šioje vietoje. Įspėjome juos, kad tokiose vietose neatliktų darbų piko metu“, – tvirtino direktorius.

Tačiau L.Dūda įspėjo, kad šią vasarą vairuotojams prireiks kantrybės. Bus remontuojama daug gatvių. Kai kuriose klojama ištisinė danga.

„Gatvės nusidėvi ir jas reikia atnaujinti. Visi pyko, kai buvo uždarytas Pilies tiltas remontui, tačiau dabar džiaugiasi. Stengsimės, kad darbai nebūtų atliekami sankryžose, kitose pavojingose vietose piko metu“, – žadėjo vadovas.

Šiemet Klaipėdos savivaldybė gatvių, šaligatvių remontui, saugaus eismo priemonių įrengimui iš Lietuvos automobilių kelių direkcijos gavo 2 mln. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

O man...

O man... portretas
O man įdomu, kiek taip tiesiai po ratais ir batais užasfaltuotos duobės laikys. Iki kito pavasario temps? Būtų labai įdomu, jei kas profesionaliai paaiškintų, negi tikrai labiau finansiškai apsimoka toks vis tų pačių duobių lopymas kasmet, nei ankstesnis būdas - lopyti prieš tai užliejus smala kraštus, kad tikrai sukibtų senas sluoksis su nauju ir kraštai nepradėtų, kaip dabar trupėti jau po 1-2 mėn. Taip sudėti lopai laikosi daugybę metų. Bet mums to nereikia, taip?

seklys

seklys portretas
klaipedieciai vairuotojai ,stokite i grupe : klaipedos reidai 2 facebooke ,daugiau nei 6500 vartotoju ,operatyvi informacija apie eisma , mylimus reidus savaitgaliais
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių