Quantcast

Į Judrėnų miestelį atkeliauja Kalėdos: sukūrė šventinę pasaką

  • Teksto dydis:

Klaipėdos rajono savivaldybėje esančiuose Judrėnuose gyventojai sukūrė tikrą kalėdinę pasaką. Gruodžio 15 dieną čia sužibo ne tik kalėdinė eglutė, tačiau ir visas Kalėdų miestelis. 

„Išaušo diena, kai kalėdiniais spinduliais nušvito Judrėnų miestelis ir kalėdinė  nuotaika pasklido po visą seniūniją. Kalėdų nykštukas kartu su seniūnu ir parapijos klebonu kvietė artėjančias laukimo  šventes pasitikti su šypsenomis veide, o džiaugsmą pasidalinti liekant savo namuose su artimaisiais, todėl šia proga įžiebta Kalėdų eglė“, – rašoma Judrėnų Kultūros namų socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje.

Tiesa, įraše pažymima, kad ateinantys metai Judrėnams ypatingi, nes miestelis minės solidų jubiliejų.

„Judrėnams – 460, todėl artėjančiai šventei sutikti judrėniškė Sandra Girčytė sukūrė smagią, gražią dainą skirtą Judrėnų kraštui, kuriai pritaria taip pat judrėniškiai“, – rašoma paskyroje.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

skaitytojas

skaitytojas portretas
Nematau nieko nuostabaus.

Koks džiaugsmas

Koks džiaugsmas portretas
penkiems miestelio gyventojamas sėdintiems karantine ir galintiems stebėti ,,šventine pasaka" per langą. Sveikinu sėkmingai per seniunija praplovus projekto pinigus :D)Turbūt mažiausia pora tūkstančiu tai tikrai ,,rodėt":D)?

sedmaisis

sedmaisis portretas
Kad tos nykstuku akys kaip is kaukoliu. Vaikam turet but baisu su tokiais kaukoliniais nykstukais.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių