Quantcast

Draugystės parke Klaipėdoje – užsilikusios medžių šakos

Draugystės parke nuo praėjusių metų apstu nesurinktų medžių šakų. Tikimasi, kad prasidėjus pavasariniams darbams ir ruošiantis vasaros sezonui, jos pagaliau bus pašalintos. Tačiau specialistai pažymi, kad tai nutiks tik esant palankesniems orams, kai žemė bus sausa.

Šiaulių gatvėje esančiame daugiabutyje gyvenanti klaipėdietė piktinosi, kad medžių šakos Draugystės parke gadina gražų įvaizdį, be to, esą keista, kad jos nesurenkamos taip ilgai ir dėl neaiškių priežasčių.

„Norėjau paklausti, ar kada nors surinks Draugystės parke nupjautas, nugenėtas šakas? Kalnai suversti šakų, kurias nugenėjo praėjusių metų rudenį, ir niekas iki šiol neišvežė. Kam priklauso taip padaryti? Šakos didžiausios, matyt, nupjovė ir pamiršo“, – teiravosi klaipėdietė.

Tačiau Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėja Inga Kubilienė patikino, kad šakų apstu ne tik Draugystės parke.

„Draugystės ir Malūno parkuose vis dar yra paliktų šakų. Parkuose dar labai drėgna ir atvažiavus technika rinkti šakų grunte įsirėžia ratų provėžos, todėl laukiama sausesnių orų“, – informavo I. Kubilienė.

Kol kas orų prognozės kitai savaitei – palankios. Pasak sinoptikų, temperatūra kai kuriomis dienomis šils nuo 10 iki 20 laipsnių, lietingų dienų nenumatoma.

Tad jeigu prognozės labai nesikeis, šakos galbūt bus pašalintos dar šį mėnesį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

klaipeda.

klaipeda. portretas
Alio ,Tvarkytojai...prie Žardes prudo ,prie mokyklos NENUVEŽTOS ŠAKOS...Tvarkė kirto PRITRŪKO KANTRYBĖS ,AR NORO..KARPOT ŠAKAS ,TAI NORMALIAI APKARPYKIT ,O NEDIRBKIKT DARBUS.BET KAIP. GERB. KUBILIENĖ AR NE LAIKAS PAČIAI PRIIMTI ATLIKTUS DARBUS.

Anonimas

Anonimas portretas
Meras turbūt nemato kokie žmonės vadovauja skyriui? Vyt laukti tokias vedėjas!

dėmesys

dėmesys portretas
Būtinas dėmesys ir N. Uosto gt. teritorija -šabakštynas..
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių