Quantcast

Klaipėdoje – išskirtinis renginys mėsainių gerbėjams

  • Teksto dydis:

Tikri mėsainių gerbėjai kviečiami į išskirtinį renginį Klaipėdoje, kuriame savo gastronominę aistrą šiam patiekalui kiekvienas turės galimybę astkleisti mėsainių valgymo čempionate.

Sulaukė didelio susidomėjimo

Gegužės 26 d. Klaipėdos restobare „Gaisrinė“ (Žvejų g. 4) vyks jau antrus metus iš eilės organizuojamas mėsainių valgymo čempionatas. Kaip teigia renginio organizatoriai, praėjusiais metais pirmą kartą Klaipėdoje surengtas renginys sulaukė didelio susidomėjimo.

Šiemet, pasak organizatorių, taip pat jau sulaukta nemažai pageidavimų dalyvauti čempionate. 

„Esame vieninteliai, kurie organizuoja tokio pobūdžio renginį Klaipėdoje. Praėjusiais metais sulaukėme didelio dėmesio ir labai gerų atsiliepimų, todėl šį renginį nusprendėme paversti tradiciniu. Džiugu, kad jau šiandien turime apie 20 iš anksto užsiregistravusių dalyvių į antrąjį mėsainių valgymo čempionatą“, – teigė renginio organizatoriaus, restobaro „Gaisrinė“ vadovė Inga Sauserytė-Mažeikienė.

Ne kiekvienam įveikiama užduotis

Tarptautinės mėsainių dienos proga pernai surengtame pirmajame mėsainių valgymo čempionate Klaipėdoje tik penkiems dalyviams iš dvidešimties pavyko įveikti čempionato normatyvą – suvalgyti visus penkis konkursui patiektus mėsainius per nustatytą laiką.

Praėjusių metų nugalėtojas šią užduotį įveikė vos per 15 min. ir 44 s.

Šiemet mėsainių valgymo čempionato dalyviai per 12 min. turės įveikti tris specialius „subrendusio jaučio su aistringa skrudinta šonine“ mėsainius. Čempionato nugalėtoju bus skelbiamas per trumpiausią laiką užduotį įveikęs konkurso dalyvis.

Čempionate šiemet gali dalyvauti visi 18-os ir vyresnio amžiaus asmenys. Registruotis čempionatui visi norintys gali internetu užpildę specialią formą arba užsiregistravę telefonu (+370 626 55222).

Nugalėtojų laukia vertingi prizai

Šiemetinio mėsainių valgymo čempionato nugalėtojai bus apdovanoti itin vertingais renginio rėmėjų prizais. Pirmosios vietos laureatui atiteks 100 Eur vertės restobaro „Gaisrinė“ kuponas. Antrosios ir trečiosios vietos prizininkai bus apdovanoti 50 Eur vertės „Gaisrinės“ kuponais bei kitais vertingais rėmėjų prizais.

„Labai kviečiame visus, kurie yra neabejingi įvairiems mėsainių skoniams, į tikrai smagų renginį, kuriame puikiai laiką praleis ne tik jo dalyviai, bet ir žiūrovai“, – teigė renginio organizatoriai.

Į šiemetinį mėsainių valgymo čempionatą Klaipėdoje dalyviai ir renginio žiūrovai kviečiami gegužės 26 d. 15 val. restobare „Gaisrinė“ (Žvejų g. 4). Čempionato dalyvio mokestis – 10 Eur.

Renginio organizatoriai taip pat primena, kad kiekvienas dalyvis yra asmeniškai atsakingas už savo sveikatos galimybių įvertinimą dalyvauti tokio pobūdžio varžybose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dalyvio

Dalyvio portretas
Mokestis 10 euru...tai suvalgei ta nesamone ir varaisi sau toliau.tie dalyviai uz pampersus sumokes daugiau nei ta premija

.

. portretas
kai nieko daugiau nesugebi....

Taigi

Taigi portretas
kažkur žmonės badu miršta,o šie bepročiai žvėrąžmogiai punta iki persirijimo..
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių