Quantcast

Žemuosiuose Šančiuose padurtas 16-metis: įtariamasis šiuo išpuoliu viešoje vietoje ieškomas

  • Teksto dydis:

Vėlų penktadienio vakarą Kauno klinikose atsidūrė dar vienas per neaiškios kilmės konfliktą Kauno gatvėse nukentėjęs nepilnametis. Panemunėje gyvenantis šešiolikmetis apie 22 val. buvo sužalotas peiliu šalia vienos Žemųjų Šančių viešojo transporto stotelės.

Pranešimu apie šį incidentą pradedamos Policijos departamento suvestinės apie išskirtiniausius praėjusios paros įvykius šalyje.

Pranešama, kad nepilnametį A. Juozapavičiaus prospekte konflikto metu sužalojo vyras. Nukentėjusysis paguldytas į ligoninę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Baudžiamojo kodekso straipsnį, numatantį atsakomybę už fizinio skausmo sukėlimą ar nežymų sveikatos sutrikdymą, už ką gresia viešieji darbai arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki vienerių metų.

Apie įtariamojo sulaikymą Policijos departamento suvestinės nepraneša.

Portalui kauno.diena.lt pavyko papildomai išsiaiškinti, kad įtariamas iki šiandienos ryto dar buvo nenustatytas. O šis pavojingas incidentas įvyko šalia viešojo transporto stotelės, esančios prie prekybos centro „Šilas“, dirbančio iki 23 valandos.

Pirminiais duomenimis, tarp sužeistojo ir įtariamojo jo sužalojimu įvyko kažkoks žodinis konfliktas, per kurį suaugęs jo dalyvis griebėsi peilio. Apie šį incidentą Bendrajam pagalbos centrui pranešė įvykio liudytojas.

Pirminiais duomenimis, sužalotam šešiolikmečiui peiliu smogta vieną kartą. Pataikyta į pilvą.

Tiksliau sužeistojo, kuris buvo paguldytas į Klinikas stebėjimui, sveikatos būklę įvertins jį apžiūrėję chirurgai. Neatmetama, kad perspektyvoje šis ikiteisminis tyrimas gali būti perkvalifikuotas ir į sunkesnį nusikaltimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tam --,,anonistas ,, o tu ten buvai toj stoteleje , viska

tam --,,anonistas ,, o tu ten buvai toj stoteleje , viska   portretas
matei ir komentare aprasei ???? ar kiausinius is kisenes y kisene su rankom stumdai ir nesamones pliurpi ?

Anonimas

Anonimas portretas
Jei nežinote kaip ir kas ivyko, tai savo komentarus pasilaikykit sau... o visa gyvenima sanciuose cigonai siautėjo, tai ir dabar įtariamasis yra cigono "veisles".

Anonimas

Anonimas portretas
Palaikote smogusį peiliu,ir darote greitas išvadas,Paauglys stovi autobusų stotelėje 22val,matomai laukė transporto,ir vienas be jokių draugų,ir galimai prikibo tas banditas,vaikščiojantis su peiliu...Tai kas čia kaltas?
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių