Quantcast

Kaune per Jonines dingo senolis

Kaune iš namų išėjo ir dingo aplinkoje sunkiai besiorientuojantis senolis. Spėjama, kad garbaus amžiaus vyras galėjo įsėsti į autobusą ir nuvažiuoti nežinoma kryptimi.

Į portalo kauno.diena.lt redakciją kreipėsi Janina Mikalainienė, prašydama surasti jos 83-jų metų vyrą Algimantą Mikalainį. Jis birželio 23 d. apie 16 val. nieko nepranešęs išėjo iš Taikos pr. esančių namų. Senolis į namus taip ir negrįžo. 24-tą dieną policijoje paskelbta vyro paieška.

„Jis nelabai gerai orientuojasi aplinkoje, būna, kad nežino, kur eiti ar į kokį autobusą įsėsti, tai galėjo į bet kokį įlipti ir nuvažiuoti“, - kalbėjo vyro ieškanti Janina.

Moteris tikino, kad jos sutuoktinis mėgdavo važiuoti į Romainių kapines ir ant tėvų kapo uždegti žvakutes. Tądien, kai dingo Algimantas, Janina nuvažiavo į Romainių kapines, apklausinėjo gėles pardavinėjančias moteris, patikrino, ar nėra uždegtos žvakutės, tačiau nieko nerado. 

Janina spėja, kad Algimantas galėjo nuvažiuoti iki Onkologijos ligoninės Panemunėje arba Palemone, mat jau kelis kartus taip buvo išėjęs ir žmonės jį ten rado.

A. Mikalainis – pliktelėjęs, lieso kūno sudėjimo. Iš namų išėjo apsirengęs šviesiai rusva striuke, ant kurios yra keli užtrauktukai. Taip pat vilkėjo juodas džinsines kelnes bei avėjo juodus batus.

Jei matėte šį dingusį vyrą, praneškite apie tai bendruoju pagalbos telefonu 112 arba parveskite jį į namus Taikos pr. 67-57.



NAUJAUSI KOMENTARAI

senatvė

senatvė portretas
Senatvė yra senatvė. Ne visi lengvai atiduoda artimuosius į slaugos namus.
VISI KOMENTARAI 1

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių